שאלה ובקשה

GAL426

New member
שאלה ובקשה ../images/Emo91.gif

שלום לאנשים הנחמדים כאן. מאחר ואני מאוד אוהבת גינות יפות ופורחות שוטטתי בפורום הזה ומאוד נהנתי. אני עברתי לבית פרטי והגינה שבו מאוד מוזנחת וזקוקה לריענון ולצבע של פרחים יפים. אני גרה באלפי מנשה שבשומרון ומחפשת גנן לשיקום הגינה. האם יש מישהו בפורום הזה? או מישהו שיכול לתת לי טלפון של איש כזה?
על העזרה

bel011

New member
רובנו חזקים בעיצות שיעזרו לך לעשות

ולהפריח לבד את הגינה....אנחנו פחות חזקים בגננים וכ"ו. אם תחליטי לעשות זאת לבד, אז מצאת את המקום הנכון שיעזור לך

oferessel

New member
מה הבעיה?

תני לאצבעות ללכת במקומך. דפי זהב, דפי זהב.

Rוני

New member
../images/Emo10.gif זה לא הפתרון שאנו מציעים פה

בפורום בבחירת בעל מקצוע בנושא גנן אפשר לפתוח ערך גנן במילון ולראות מה ההצעות שלנו אתה היית בוחר לפי דפי זהב לגינה שלך?

oferessel

New member
הגברת בסה"כ רוצה פיתרון קל ויקר

לפתרון בעיית הגינה שלה. אם היא היתה רוצה את עזרתינו בהקמת הגינה שלה, היא היתה מבקשת. לגבי דפי זהב, לעיתים כשאני אמחפש בעל מקצוע ושאין לי המלצות עליו (למשל בונה אתרים באינטרנט
) אני אחפש אותו שם.

Rוני

New member
ואולי מהיותה חדשה לא נוח לה לבקש

אולי היא לא יכולה? אולי אין לה זמן? עדיין אנו פה לתת תשובות, עצות, המלצות והיא כבר תעשה מה שהיא רוצה דפי זהב בכל מקרה הוא לא האופציה המיטבית במקרה הזה הרי דשנו לא מעט בשאלה איך בוחרים גנן אז למה לא להפנות אותה לתשובות שלנו בעניין בחירה נכונה?

gitta

New member
מניסיון בפורום אחר

אפשר לפתוח בסרגל הפורום, למעלה, קישור ששמו "לוח מודעות", שבו יוכל כל אחד לפרסם את עבודתו. זה יועיל לכולם. אולי כדאי להגביל לפרסום בתחום הגינון, אך לחשוב גם איך חברים בפורום שמקצועם לא גינון יוכלו גם הם לפרסם שם, אולי בקישור משנה ללוח המודעות.

Rוני

New member
בסרגל הפורום קיים לוח מודעות

מי שרוצה מפרסם שם את מוזמנת להביט שם, יש שם קטגוריות רבות וכל אחד יכול למצוא את הקטגוריה המתאימה לו הלוחות קיימים מזה 4 שנים

רוּפֵן

New member
הי גל

מדוע את לא לוקחת על עצך את נושא "כינון הגינה" ?! גינה זה לא "משהו" שמביאים גנן, והוא עושה ו..זהו.. גינה זה משהו מתמשך, ולא נגמר כל הזמן.. מדוע שלא תתחילי לבד ?! תאמיני לי שהקשר שלך לגינה, יהיה הרבה יותר חזק, אם תשקי אותה בזיעה שלך. ההנאה מרובה, בכל שלב. צלמי או שרטטי סקיצה, של הגינה עם "אילוצים" כמו גדר, חומה, ברז, שביל וכו' עם מידות, כיווני שמש ו.. מה היית רוצה, על מה את חולמת... והחברים כאן, יעזרו ויסייעו לך יש כאן מקצוענים אמיתיים. בתכנון גינון בגינון ועוד ועוד.. מה את אומרת ?!

nony11

New member
אובג'קשן.

דעתי בענין ידועה, אבל אחזור עליה. את חייבת גנן. כאשר מדובר בתשתית, כל טעות היא בכייה לדורות. את הגינה חייב להקים בעל מקצוע מיומן. אחרי שיש גינה, כאשר תשתית ההשקייה, הקרקע, העוגנים קיימים, אז אפשר להתחיל להתפרע לשנות, לאלתר ולהתנסות. גם אני גנן, וגם אני, מטעמים מובנים, אוכל לתת לך רק עצות.

רוּפֵן

New member
Objection Accepted ../images/Emo88.gif ░▒&#96

..רק ניסיתי לתת ל'גל' קצת 'תיאבון' ו... חשק לגנן .. באמת...

גינה

גל שלום אני גנן במקצועי ,אולם לא אציע אותי לעבודה אציע לך את הידע הניסיון וכל שאלה ,שתצטרכי. ממליץ לך(כמו מלומדי הקודם "רופן")לצלם את הגינה ממספר כיוונים עם גודל השטחים וננסה יחד לבנות את גינתך,

שמנתי

New member
שיקום ורענון גינה קיימת

שלום רב אני מבקשת עזרה בייעוץ ותכנון גינה פורחת לכל אורך השנה,הצצתי בהצעה שלך לצלם ולשלוח תמונות של כל חלקי הגינה על פיהן תוכל לייעץ כיצד לתכנן נכונה את הגינה. איך לשלוח את התמונות? אל מי לשלוח את התמונות? תודה

שמנתי

New member
שליחת תמונות גינה

אני אכן מתכוונת להעלות את התמונות כאן רק שאין לי את הידע כיצד מבחינה טכנית אני עושה זאת. אם תוכל להדריך אותי אני וודאי אצליח. תודה

למעלה