שאלה:- ואם לא בא לי????

• פותח הנושא AYA67
  • פורסם בתאריך

AYA67

New member
שאלה:- ואם לא בא לי????

לא בא לי להיבדק אחרי 12 יום....מעדיפה לחכות ולראות אם אני אקבל או לא??? אפשרי?...מותר?....להמשיך תמיכה וזהו???

Big Mama 1

New member
שאלה טובה........./images/Emo12.gif

שאני ממש מזדהה איתה, אבל נראה לי שלא קבלו את זה ביחידה שאת מטופלת בה. הם צריכים "הוכחה" מוצקה וזה אומר תשובה לבטא.

נועם@בת

New member
אז אל תיבדקתי ../images/Emo3.gif

רק חקי בחשבון שאם את ממשיכה עם התמיכה סביר שלא תקבלי וסת, ולא תדעי אם את בהריון או לא. כך שלא תרויחי כלום בעצם. בהצלחה
נועם

גולה1

New member
זה לא נכון אם המחזור צריך להגיע

התמיכה לא תעכב אותו, הוא יגיע.

נועם@בת

New member
ממש לא מדוייק

אם רמת הפרוגסטרון גבוהה הוסת לא תגיע כל זמן שלוקחים תמיכה. נועם

k o k o p e l i

New member
לגבי תמיכה ומחזור

בפעם הקודמת, לקחתי תמיכה, עד ש"בול" ביום ה-14 הגיע המחזור. יכול להיות שזה בגלל שרמות הפרוגסטרון לא היו גבוהות מספיק, אבל גם אני הבנתי שאם המכשפה רוצה להגיע - כלום לא ימנע בעדה.

גולה1

New member
זה מה שאני עושה! אני לא

עושה בדיקה ופשוט מחכה אם זה שלילי אז גם ככה אני אקבל בימים הקרובים אז חבל להדקר סתם ואם המחזור לא מגיע לאחר כמה ימים סיבה למסיבה אפשר ללכת להבדק.

אמאשלהם

New member
גם אני !!!

הפעם אני לא נבדקת וזהו !! בעבר המחזור הגיע עם התמיכה כך שאני חוסכת לעצמי את משפט המחץ "אוי מתוקה חבל אבל זה שלילי...." כמה שזה מוזר - יותר קל לי לגלות לבד בשירותים !!!

נרי כ

New member
גם אני לא מסוגלת לשמוע את המשפט הזה

וממילא, עד שהגיע זמני לבדיקה, הגיע גם המחזור, והפעם קשה וכואב מתמיד. רק פעם אחת היה איזה שהוא ספק, והאמפתיה האמיתית של האחיות גרמה לי (שלא באשמתן, חשוב לציין) להרגיש עוד הרבה יותר מסגנה ממה שהייתי.

תמר27

New member
גם אני לא...

מעדיפה לבזבז כסף על הבדיקה הביתית. ואם שתיים יוצאות שלילי - מפסיקה לבד את התמיכה ומחכה למכשפה... לא מסוגלת לעמוד בזה "E2 קטן מ-2 "

Yosepha

New member
זה תלוי בסוג התמיכה: נרות לעומת זרי

קות. נרות בדרך כלל לא מונעים מחזור, אבל זריקות פרוגסטרון גורמות לרמת פרוגסטרון גבוהה בדם (ולא רק ברחם) ולכן מונעות קבלת מחזור.

פּוֹנְג

New member
אז עכשיו זה הרבה יותר מסובך, כי חלק

מאיתנו, המחזור שלהן לא מגיע אם לא מפסיקים את התמיכה ולחלק אחר המחזור מגיע אם הוא צריך להגיע. אז עכשיו אם אני אחליט לא לעשות בדיקה עד שיגיע המחזור - כל יום שיעבור יעלה את מפלס הציפיות לשמיים פי 100 מהמפלס שנמצא שם ממילא (מי אמר שהשמיים הם הגבול?
) אני אישית מעדיפה להתעלם מכל הסימנים המקדימים, כן כאב של מחזור, לא בחילה של הריון... ולעשות בדיקת דם (הדקירה ממש קטנה עלי) האי נעימות היחידה היא לבקש מרופא המשפחה הפנייה כל פעם מחדש, אצלו אני ממש מרגישה מפגרת.... (אוי, זה קורה לי הרבה לאחרונה הרגשת המפגרת הזו, כנראה ככה זה כשמטיילים על קירות
)

chompi1

New member
מסכימה עם כל מילה של פונג

הפעם החלטתי לשם שינוי ללכת ולהידקר ולא לחכות למכשפה. לי אישית יותר קל ככה, כי אני לא צריכה לנסות לנתח סימנים, לרוץ כל רגע לשירותים לבדוק את נייר הטואלט וכו'. זמן ההמתנה מתקצר (כי אפשר לבדוק כבר שבועיים אחרי הכוריגון, והמחזור שלי מגיע רק אח"כ). מעדיפה להידקר וזהו. גם לדעת קודם, וגם לא להמשיך להתלבט אח"כ שאולי המחזור הוא בעצם לא, ואני מיחידות הסגולה שבהריון עם דימומים... מונע ספקות מיותרות. (ואת זה אני אומרת, אחרי שקיבלתי היום שלילי ראשון
, כי החלטתי החודש לא לחכות ולהידקר). אני בכל אופן, מקבלת את ההפניה לבדיקה מרופא הפוריות שלי, ואז גם אין לי שום אי נעימויות בעניין הזה. בכל אופן, בכל דרך שתבחרי - שיהיה לך המון בהצלחה, ושהחיובי יגיע כך או כך.

k o k o p e l i

New member
פונג, אולי שווה בכל מקרה לעשות

בדיקה, גם לבטא וגם לפרוגסטרון. אם ימצאו שהפרוגסטרון גבוה אבל בטא לא (בתקווה שלא) ינחו אותך להפסיק. נשמע לי סתם סיוט למשוך ולמשוך, לחיות בחוסר ודאות ולהמשיך עם הפנינים לחינם.

לאיפה נעלמה כל האופטימות???

גם אני תמיד הרגשתי שזה לא זה ובאמת זה לא היה זה, בעיקר בטיפול הזה האחרון.... אבל תמיד תמיד וגם הפעם, ישנו השביב הקטן (פיצפון, פיציציפון) של תקווה... אני מכירה מישהי שפשוט הרגישה שזה לא זה, וחשבה להפסיק עם התמיכה, בכל זאת הלכה לבדיקה ולא לקחה איתה את התמיכה כי לא האמינה ומסתבר שאותו יום היתה צריכה לרוץ הביתה, כי היתה אמורה להמשיך עם התמיכה, היום יש לי תינוק מקסים ביותר.. נכון שהשבועיים האלה קשים מנשוא, לא עוברים בכלל, וכשכבר עוברים להם, ישנה התשובה שחוזרת על עצמה שוב ושוב, חודשים ושנים "מצטערת..." אבל תחזירו קצת אופטימיות ואנרגיות חיוביות... אנחנו חייבות!!! בהצלחה לכולן, העיקר לשמוע את המילה - חיובי!!!! ~אמרה ד. שהיום בדיוק שמעה שגם גיסתה הקטנה בהריון ומשתדלת לשמור על אופטימיות~

למעלה