שאלה... (התיעצות)

Damit

New member
שאלה... (התיעצות)

שלום, אני מוסיקאי צעיר ונלהב ויש בשאיפותי לעבור לעבור לבית ספר לאומניות. הייתי שמח לו הייתם משתפים אותי בדעותיכם על בתי ספר בנוגע לרמת הלימוד, אווירה וכדומה... תודה מראש - עמית.

DrunkGoat

New member
כמה שאלות...

בן כמה אתה, איזו מוסיקה אתה מנגן (אני מניח שג'אז..), ומאיפה אתה? וסתם לידע כללי.. על מה אתה מנגן?

Damit

New member
כמה תשובות...

אני בן 14, אכן אני מנגן ג'אז, אני מאיזור כפר סבא (צור יגאל אם שמעת) אבל הייתי רוצה לקבל מידע גם על בתי ספר רחוקים ממני במידה והם טובים, אני מנגן על פסנתר. תוכל לעזור לי?

DrunkGoat

New member
עולה שנה הבאה לי'?

אני לא יודע מה הרמה שלך. אבל אם היא גבוהה, ואתה עולה שנה הבאה לט' או לי', לך לתלמה. או לפחות תנסה. תלמה ילין ז'תומרת, זה בצפר לאומניות בגבעתיים. יש שם מגמת מוסיקה מצויינת והמון מוסיקאים צעירים וטובים לומדים שם. כדאי לך גם לנסות את תיכון אלון ברמת השרון (בהנחה שאתה עולה לי'). האווירה בתיכון אלון שונה מבתלמה, הרבה יותר משוחררת. בתיכון אלון לא ילחצו עליך לעלות ברמה, והוא לא תחרותי כמו תלמה (אפשר להגיד שהוא גם מקצועי פחות באיזשהו מובן).. מה שכן, אם יש לך מוטיבציה מעצמך ואתה לא צריך תחרות בשביל זה, אלון יהיה סבבה בשבילך. יש במגמה אחלה אנשים ומוסיקאים מצויינים. אלה שני התיכונים המובילים לאומניות באיזור המרכז, ובשניהם יש מגמות ג'אז טובות... בכל מקרה יש עוד המון מגמות פחות ידועות בהרצליה, רעננה ותל אביב. לך לערבי מגמה של התיכונים בסביבה, ותראה מה מתאים לך.

Damit

New member
אני יעלה ל - ט'

שמעתי ביקורות די רעות על תלמה בקשר לתחרותיות כמו שאמרת רק שלפי מה שאני מבין שם גם יש את הרמה הכי גבוה (וזה מה שאני רוצה... אני בבעיה, אה?). אתה יודע משהו על המגמה בכצנלסון?

DrunkGoat

New member
עזוב..

בוא לאלון
, אנחנו צריכים פסנתרנים

seafox

New member
עשיתי את הרסיטל שלי בתיכון אלון...

איזה מקום מגניב זה! הכי אהבתי שהיה שם פסנתר גם על יד השירותים...זה היה מוזר! בכל פינה יש להם שם פסנתר...

למעלה