שאלה התייעצותית

גרזילה

New member
שאלה התייעצותית

מדי פעם אני מגיחה לפורום לשאול שאלה, להגיב איזה פעם-פעמיים ולהעלם שוב למלא זמן. אז חזרתי כדי לשאול שאלה... קצת כמו המתלבט13 אני מתמרחת עם היציאה הרשמית שלי (טוב, לא קצת- מלא מלא אבל לא משנה). כדי לצאת מהמצב התקוע הזה אני עוברת ביום ראשון למעונות חילונים ולראשונה גם משלמת עליהם (כל עוד ההורים שלי שילמו הייתי מחוייבת למקום דתי) והתיכנון המקורי היה לספר להורים שלי שאני גרה במקום חילוני וככה אני עומדת לנהל את חיי כרגע. (הם יודעים שאני מחפפת וכאלה,אבל לא את עומק העניין). הבעיה היא שהיום אמא שלי סיפרה לנו שאבא שלה, סבא שלי, נמצא בשלבי גסיסה ועובר כנראה להוספיס בקרוב. השאלה שלי היא- איך זה משפיע על התיזמון שלי? לספר להם בכל זאת? לחכות עם זה? זה סתם תירוץ? מה הייתם עושים? <אגב סבים שלי גרים בחו"ל ונכון לעכשיו אמא שלי עדיין בארץ>

ככלל, זה מאד תלוי בפרטים הקטנים

באופי של ההורים וכיו"ב. נראה לי, שבמקרה דומה אני הייתי מצמצם את הסיפור, דוחה כמה שאפשר את הדיווח ומנסה להקל במידת האפשר על מערכת העיכול הנפשית של ההורים, אך לא הייתי משנה תוכניות מעשיות. בנוגע לתוכניות מעשיות מה שחשוב זה שתעשי מה שאת רוצה ומה שיעשה לך טוב.

גרזילה

New member
תודה ../images/Emo13.gif

התוכניות שלי לא ישתנו, בכל מקרה ולא משנה מה יקרה אני עוברת למעונות חילונים ביום ראשון. זה לא משתנה, השאלה היא עד כמה לספר להם ומתי. אתה מציע לספר להם עכשיו בקטנה אבל בלי הפרטים הגרפיים? נראה לי שהם בכל מקרה ישאלו אותי ביום ראשון כשהם יגיעו עם הציוד... ואז אני אאלץ לא לשקר, או איזה שקר לבן כזה ולעדכן אחורי זה. <גרז מתבאסת מרגע האמת>

לכי על השקר הלבן

אצלי יש איזו תופעה ששיחות עם מעביד שבהן אני מבקש העלאת שכר, גורמות לי להרגשה לא טובה ולא משנה אם בקשתי מתקבלת או לא, בכל מקרה אני מרגיש לא טוב בשיחה כזו. משהו שקשור כנראה לאופי שלי. בפעם האחרונה שבאתי לבוס לבקש העלאת שכר, תיכף בתחילת הפגישה אמרתי לו שבדרך כלל אני לא אוהב שיחה מהסוג הזה, אלא שהפעם החלטתי להתייחס לשיחה הזו בצורה ספורטיבית. הפתיח הזה שינה את כל האוריינטציה והאווירה בשיחה. זו הייתה פעם ראשונה שלא הרגשתי רע בשיחה של העלאת שכר. אפילו טיפ טיפה נהנתי
זה הפך ממשא ומתן מייגע, לשעשוע. לא יודע האם הסיפור הזה יתרום למקרה שלך. אולי באיזושהי צורה זה יעזור.

למעלה