שאלה הקשר לפינק....

yanivtr

New member
שאלה הקשר לפינק....

מישהו יודע אם היא כבר יושבת על דיסק חדש, כבר עבר זמן אתם לא חושבים... בקשה אם מישהו יש לו פרטים בנוגע לזה שיגיד.... תודה מראש

i love gina

New member
אין לי שמץ אבל

לדעתי עוד איזה שנה נזכה לשמוע אלבום שלישי. כאילו, את כל הסינגלים היא כבר שיחררה, ובאמת עברה לה שנה טובה וחצי מאז יציאת האלבום (באמריקה הוא יצא עוד בנובמבר 2001, באירופה זה הגיע כמה חודשים אחרי...) אז עכשיו או בקרוב היא בטח תתחיל לעבוד על אלבום חדש, אני מקווה, ועוד שנה, או אפילו מאוחר יותר השנה... אבל זו רק השערה...

yanivtr

New member
שנה, אתה בטוח

אני עוד קיוויתי על חצי שנה
, כי באמת היא הוציאה את כל הסינגלים, ולהוציא עוד סינגל זה כבר מוגזם, כי זה כבר כל הדיסק.... טוב נראה כבר... אה ומשהו חדש שלא ידעתי, חידשו את האתר הרשמי שלה... מומךץ לכולם להכנס!!!! (אני בהתחלה חשבתי שהיא באמת תוציא דיסק בקרוב, כי באתר הישן שלה לא היה כתוב על הופעות בזמן הקרוב, אז חשבתי שזה בגלל שהיא יושבת על דיסק, אבל עכשיו באתר החדש, מסתבר שיש הופעות, אז... ואני גם מאוד מקווה להגייע להופעה אחת שלה באירופה....) כתבתי הרבה

yanivtr

New member
לא דווקא נראה לי בקרוב מאוד

אני משוטט באתר של פינק, ויש גם פורום, שיש שם מלא מעריצים, אז אחת המנהלות של הפורום הסבירה משהו על תאריכי ההופעות, ואמרה שהם לא יהיו סגורים עד להוצאת הדיסק החדש!!!!!!! והיא התכוונה להופעות הקרובות, ז"א להופעות הבאות שלה, כי בינתיים היא לא מופיעה, וגם לא פירסמו את התאריכים והמקומות... אז זה אומר שהיא כבר התחילה לשבת על הדיסק... אם לא אז אני לא יודע מה זה אומר... בכל מקרה אני עוד מעט ילך לשאול בפורום שם... ואשמח לקבל עידכונים מאנשים שיודעים דברים בנוגע...

i love gina

New member
תשמע, אני בדיוק כמוך מקווה...

אבל לא נראה לי שבחצי שנה הקרובה נשמע ממנה... גם כל פעם כשיוצא לאמן מסוים דיסק, אני יודע על זה לפחות חודש- חודשיים מראש... (יש לי את המקורות שלי....) ואולי אפילו כמה חודשים לפני במקרים בודדים.. ולא שמעתי כלום על דיסק חדש על פינק. אבל נכנסתי באמת לאתר הזה שלה, (באמת נחמד) ואכן היה כתוב שהיא מתחילה להקליט אלבום חדש... שוב, כולי צפייה, אבל אני חושב שהוא יהיה מתישהו לקראת סוף השנה, או תחילת שנה הבאה...

yanivtr

New member
כמו שאמרת-סוף השנה

איך שאמרו לי משם, ואני מדגיש זה לא רשמי, הדיסק אמור לצאת בספטמבר -אוקטובר, כמו שאמרתי, עוד חצי שנה פינק כבר התחילה את הדיסק.... ואני מצפה לדיסק מהמם באותו מידה כמו השני(הראשון גם יפה, אבל פחות יחסית לשני,פשוט גם בגלל ששתי האלבומים זה שני סגנונות שונים וזה גם יהיה לא פייר להשוות בינהם)

למעלה