שאלה + הצעה..

7INBAR7

New member
שאלה + הצעה..

אני חושבת על זה כבר בכמה שבועות האחרונים שהגיע הזמן לקנות דיסק חדש של קווין. יש לי כרגע רק את קווין2 ואת night at the opera, ואני מתלבטת איזה לקנות הבא: queen1, sheer heart attack או day at the races. אשמח לשמוע המלצות על אלבומים ושירים, ורצוי גם הסבר למה אתם מעדיפים אותם... :] +עלה לי רעיון לפינה קבועה בפורום, שנראית לי גם מעניינת וגם יכולה לעורר פה קצת ת'עניינים- כל שבוע אני אעלה לדיון אלבום אחר של הלהקה, לפי הסדר מהראשון ועד לאחרון. כל אחד יצטרך לכתוב אם הוא מכיר את האלבום, אם יש לו אותו, האם הוא אוהב/לא אוהב אותו ולמה, שירים מועדפים, עובדות מצחיקות או מעניינות שידועות לכם לגביו, וכל דבר שתרצו להוסיף :) אני יודעת שאותי מעניין מאד מה אתם חושבים ומה אחרים פה אוהבים מתוך המסה הענקית הזו שנקראת קווין... מה אתם אומרים?

dar dahan

Member
אני מציע לך ללכת על Innuendo

אלבום מדהים ומרגש למדיי לדעתי
זה יתן לך פאזה אחרת על קווין לפניי שפרדי נפטר
היה להם שירים מדהימים באלבום הזה, אומנם הם השתמשו בסינתיסייזר אבל אלבום מדהים ומרגש ברובו
בכל אופן בהצלחה לך עם הקנייה, אגב אם לא תקני את האלבום Innuendo אז תקני את התאום של night at the opera שהוא day at the races וכן הם באמת תאומים, סוג של הם נעשו ממש קרובים זה לזה מבחינת הזמן והם דיי דומים באופי שלהם, למרות שיום במירוץ יותר בכיוון של סדר מאשר לילה באופרה
אגב שניי האלבומים נקראים על שם מחזות של האחים מרקס
בהצלחה בכל אופן, אני בטוח שתאהבי את כל האלבומים והשירים שלהם
מבחינתי הם היו גאונים

7INBAR7

New member
לגבי אינואנדו...

אני מכירה את רוב השירים ממנו וגם אוהבת, אבל קשה לי מאד להתקרב אליו, דווקא בגלל שהוא קרוב כלכך למוות של פרדי. מה גם שאני מאד אוהבת את הקול של פרדי בתקופה המוקדמת, שהלך ואבד עם השנים ובאינואנדו כבר נשמע מאד שונה... אני מאמינה שאני אקנה גם את אינואנדו בסוף, אבל קודם אני רוצה את החמישה הראשונים שלהם :]

Teo Toriatt

New member
מתוך מה שהצעת

תלוי מה את מחפשת אני הייתי הולך על Queen (I) הוא מאוד שונה מ Queen II לדעתי ומראה את השורשים של הלהקה עם גלאם והשפעות די חזקות של לד זפלין. SHA הוא אלבום מוצלח שאני כל פעם מגלה מחדש כי הוא שונה ועמוס בסגנונות שונים מאוד שלא כולם מצליחים להתחבר אליהם מההתחלה. DATR - הוא אלבום מצויין גם כן, כמו שדר אמר, הוא האלבום אחות של ANATO. הוא אלבום מצויין עם פנינים כמו Somebody to love, White man, Tie your mother down ועוד ועוד. אבל הוא אלבום דומה יחסית ל ANATO. מה שאומר שאם את רוצה צליל חדש ושונה ממה ששמעת עד עכשיו - לכי על QUEEN אם את רוצה משהו מוכר - ADATR אם את רוצה משהו שונה ומורכב - SHA חוץ מזה על מי את עובדת - בסוף ממילא יהיו לך כולם לא? :)

7INBAR7

New member
חחח

בסוף בטוח יהיו לי את כולם! השאלה זה רק מה לחודשיים הקרובים... האמת שדי עשית לי חשק לSHA

khammel

New member
הצעתך מתקבלת בברכה ../images/Emo140.gif

מבין האלבומים שהמלצת, הייתי הולכת על SHA אם את אוהבת את סגנון שנות ה-70 של הלהקה. הייתי הולכת על ADATR אם את רוצה מוזיקה שהיא יותר "קווין קלאסי" באופיה. סה"כ מדובר באלבום שהולך יחד עם "לילה באופרה" ככה שאם כבר יש לך את הראשון ואת אוהבת אותו, שווה אולי להמשיך לשני? בכל מקרה, גם SHA וגם ADATR הם אלבומים מעולים. אולי תקני את שניהם יחד?
אישית, אני אוהבת את SHA קצת יותר מ-ADATR כי ב-SHA יש יותר שירי רוק וב-ADATR יש קצת יותר בלדות שקטות. מצד שני, ב-ADATR יש כמה מהשירים האהובים עלי ביותר מהקטלוג של קווין, ככה שזה אולי עניין של מצב רוח. יש ימים שאני מעדיפה את האחד ויש ימים שאת השני. אוף. זה כמו לשאול את מי אוהבים יותר, אבא או אמא.

7INBAR7

New member
נראלי אני אלך על SHA

האמת שאני מתה לקנות את שניהם ביחד ואפילו את שלושתם, אבל אני מעדיפה להתאפק ולקנות כל פעם עוד אחד
כרגע עשיתם לי ממש חשק לSHA, אבל זה משתנה כמעט כל יום!

MichalEe

New member
../images/Emo220.gif

טוב, כתבתי תשובה ממש מפורטת מקודם והיא נמחקה לי. אני לא יודעת אם זה לרעתך או לטובתך :) אני גם לא יודעת כמה שפויה אני אשמע אחרי שלא ישנתי כל הלילה. אז ככה - יש לי את האלבומים שציינת פחות Queen || ופלוס Innuendo. את A Day at the Races קניתי אחרי A Night at the Opera. ממש נהניתי, ובכל זאת שמתי לב שהאלבומים די דומים וכדאי לגוון קצת. התלבטתי האם לקנות אלבומים משנת ה-80 או ה-70. החלטתי להתחיל משנות ה-70 כי... לא יודעת, אהבתי יותר :) אז בפברואר האחרון קניתי את Queen ואת Sheer Heart Attack. התחלתי מ-Queen וממש נהניתי, בעיקר מ-Liar (בעיקר בהופעה החיה בריינבואו, שזה לא קשור...), אבל מאוד מאוד נהניתי מכל האלבום והוא טוב. שמעתי את כולו בערך 3 פעמים עד עכשיו, אז אני לא כל-כך זוכרת את כולו (הייתה לי "תקופת יובש" קטנה). את Sheer Heart Attack שמעתי לפני שבועיים בפעם הראשונה. האלבום הזה פשוט שיגע אותי! שמעתי אותו בדרך לאחותי, לאורך כביש 4. הגברתי רמקולים, והתענגתי על כל רגע ורגע. זה פשוט אלבום כיפי ומשעשע, והמוזיקה מטורפת!
אז לא משנה מה תבחרי - זה יהיה אלבום טוב, שתהני מאוד לשמוע. כפי שרבים לפניי אמרו - זה תלוי במה שאת מעדיפה מבין הסגנונות :)

VC820

New member
גם אני ממליץ על

Sheer Heart Attack , כמו שהמליצו לך עמיתיי המלומדים
אלבום כיפי , עם סגנונות שונים , מהנה ביותר.

7INBAR7

New member
תודה רבה לכולכם!../images/Emo140.gif

כרגע אני חושבת שזה יהיה SHA, אעדכן אתכם בימים הקרובים במה שייבחר!

למעלה