שאלה הפותטית:

JamesNox

New member
שאלה הפותטית:

נניח - היפוטתית, כן?- שאני מכיר מישהו - לא אני, מישהו אחר - שבן הזוג שלו היה פעם נשוי. ונניח שהוא ביחסים נהדרים עם אשתו לשעבר (ואם בתו), היא ממש החברה הכי טובה שלו בעולם. ונניח שהחבר הזה שלי ובעלו מבלים המון זמן עם הגרושה ובעלה, והם ממש כמו משפחה. ונניח שהיא בהריון מתקדם, ובעלה מעבר לים (בצבא), וכשהרופא ציווה על שמירת הריון היה הכי טבעי להביא אותה ישירות מבית החולים לבית של הזוג מהדובר (שהם, כזכור, בשום מקרה לא בעלי ואני). יחד עם התאומים בני הארבע שלה. וככה היא מקבלת את כל הטיפול שהיא צריכה, וגם הילדים, וכולם מאושרים. אלא מה, שהבחור הזה (שאין מצב שזה אני כי אני לא כזה חרא), מגלה שבעלו האהוב מבלה שעות בלפטפט ולצחקק ולעשות לה מסאג' ברגלים, ולהעלות זכרונות מההריון של הבת. ונניח שהוא מגלה שהוא מקנא ככה שבא לו לחנוק מישהו. רק נניח. אז מה הוא יכול לעשות?

yosef 30

New member
התמודדות עם מציאות בלתי רצויה

היי ג'ימס. אני יכול להבין את החבר שלך ואת הרגשות שעולות בו. יש משהו יפה בקנאה, זה אומר שהוא אוהב את בן זוגו, שהוא היה גם רוצה לקבל את אותו יחס, שהוא היה רוצה להרגיש שייך. נשמע שבעלו נסחף לזיכרונות מהעבר וגם זה טיבעי ונורמלי. לכולנו יש סטיות בדרך. בשביל זה יש לנו בן זוג שיוכל לבוא ולומר "היי, אני מרגיש קצת מחוץ לתמונה, מרגיש שאני מקבל פחות יחס, או "מפריע לי לראות אותך יחד איתה בצורה כזו". נאי מאמין שאם יש שם תקשורת טובה, הבן זוג יוכל להכיל את הרגשות של בן זוגו ולהבין שאין שום דבר שהוא ברור מאיליו. ולשבת ולדבר על הדברים או פשוט לפעול בדרך אחרת מתוך התחשבות בכל בני הבית החדשים. לא קל להכניס מישהו לחיים הפרטיים שלנו במיוחד אם היא מגיעה עם עוד תוספת של שניים. אז זה נחמד מאוד ויפה לעזור לאחר - אך בטח לא כזה בא על חשבון היחס לאחר. לשתף את בן הזוג במה מפריע לו. אפשרות נוספת הוא יכול להתעלות מעל הרגשת הנחיתות שמופיעה אצלו, ולשבת יחד איתם ולהנות מההנאה שבן זוגו חווה כרגע זיכרונות יפים. ובלילה כשהם יילכו לישון הוא יכול לפרגן לבן זוגו על כך שהוא נראה מאוד מאושר ולשאול אותו כיצד הוא מרגיש, לנהל שיחה ביחד, לעודד ולתמוך באחר ובמה שהוא עובר. אני מאמין שזה באופן טיבעי ייקרב ביניהם עוד יותר והבן זוג ייתן יותר ייחס לבן זוגו מבלי לעורר מריבה. העידוד הוא כלי רב עוצמה בתוך קשר. שבת שלום יוסף.

benben1001

New member
הומו בארון מחפש בחורה לקשר רציני

שלום, אני בחור בן 29, נרא טוב ובארון. מחפש מישהי מתאימה אפשר לסבית לקשר רציני כולל הקמת משפחה וילדים. אני די חדש בקטע הזה של הכרויות. לאחרונה רק התחלתי לחשוב על העניין. לא ממש יודע איפה מחפשים קשרים מסוג זה. אם מישהו יכול לתת עצה או אולי אפילו פה מישהי רלוונטית שתקרא את המסר הזה ותתעניין אז אפשר לפנות אלי במייל :)) [email protected] אשמח לשמוע כל עצה או טיפ...

yosef 30

New member
לא הבנתי בדיוק מה אתה מחפש

אתה כותב שאתץה בארון, אתה רוצה להכיר לסבית שתשמש לך כחברה שתוכל להציג ברבים תביא איתה ילד או שניים תחיו כזוג ו..... לא תהיו זוג
או שאתה רוצה להכיר מישהי למטרה להביא ילד לעולם
יוסף.

SoShakespeare

New member
פגישת היכרות ../images/Emo140.gif

אהלן חבר'ה :) מה שלומכם? - מקווה שטוב... בדיוק עדכנתי את הבלוג שלי ועכשיו גם אתכם... אתם מוזמנים לקרוא: פגישת היכרות - http://blog.tapuz.co.il/shakespeare המשך יום ד-ב-ש!

למעלה