שאלה המלצה???

שאלה המלצה???

שלום לחברי הפורום הנכבדים. בעבר ביקרתי כאן בפורומים של תפוז ופגשתי את ערן (העין3 ) שעזר לי רבות. חזרתי עם מספר בעיות שצצו לי (בריאות,זוגיות ופרנסה) ופניתי לערן במסר אישי... ביום שישי הקרוב אני אמורה לפגוש את ערן בנמל תל אביב בבית קפה היות וזה הזמן היחיד שיש לו לפגישה. ועכשיו השאלות. 1. ערן לא מוכן לקבל תשלום על התקשורים שלו ... איך מפצים אותו? 2. אף פעם לא פגשתי מתקשר ... איך זה עובד ומה צריך לדעת? 3. מישהו כאן פגש בעבר את ערן יכול להמליץ או לספר על הפגישות איתו ... כאן על גבי הרשת קראתי תקשורים שלו אבל אני עומדת לפגוש אותו ולא יודעת מול מה אני הולכת לעמוד ... מפחדת להרגיש קצת ערומה מול היכולות שלו והכוחות העצומים שלו... משיחה שלי בער עם אחת הגולשות ומקריאה על ערן הבנתי שמדובר באדם שקט רגוע ומבריק עם עיניים חודרות כמו צץ ... בבקשה תנו לי טיפים... אפשר גם במסר. תודה מראש. גלית

ינוקא1

New member
אני לא פגשתי את ערן

אבל לגבי הפחד "להרגיש ערומה מול הכוחות והיכולות" - אומרים למתקשר מה שהוא צריך לדעת כדי לכווין אותך אל המקום הנכון. זה לא שמגלים לו "הכל" ואף אדם איננו אלוהים. לא יראו לו דברים שפוגעים בך או בפרטיותך. המצב היחיד בו יראו לו דברים כאלו זה רק אם הידע הזה יכול לשרת אותך במשהו. בתהליך התקשור משתתפת ה"אנרגיה" שלו וגם ה"אנרגיה" שלך ועוד כל מיני חבר'ה , הם מתאמים בינהם את המסרים שצריכים לעבור. כך שאין לך ממה לפחד בעניין הזה , ושיהיה הרבה בהצלחה לך וגם לערן !

קודם אני רוצה להסביר את עצמי.

ראשית אני רוצה להסביר כי ירדו עלי ותקפו אותי בפורום השכן. ליכולות של ערן (העין3) נחשפתי כאן בפורום לפני כמה חודשים כאשר ביקשתי ממנו עזרה במסר... הוא היה חביב ואפיל קיבלתי את המספר טלפון שלו וניהלנו שיחה ארוכה ומעניינת ... שאלתי שאלות רבות וקיבלתי תשובות. לחלק מהתשובות התחברתי ולחלק פחות אבל ערן במין ליצנות וקלילות שמאפיינים אותו השיב לי שהוא אינו גובה תשלום ולכן הוא לא מחויב להגיד למטופל רק מה שהוא רוצה לשמוע. ועוד הוא הוסיף באותה שיחה שאקח איתי בהתחלה רק את הדברים שאני מתחברת אליהם והיתר כבר יבואו לבד . כמובן שהודיתי לו והמשכתי בחיי ... עברו כמה חודשים וכל מילה שלו התגלתה כסלע איתן ויציב. אף לא טעות אחת והיו שאלות רבות בתחומים רבים. עברו כמה חודשים והנה שוב אני נזקקתי לייעוץ . פניתי למספר מטפלים ומתקשרים דרך הרשת וקיבלתי תשובות די מאכזבות... כולם רצו שאבוא לטיפול שהמחיר הוא בין 300 ל 500 ₪ . אין לי בעיה לשלם אבל אף אחד לא נתן לי תשובות אמיתיות וישירות כמו התשובות שערן נתן לי בזמנו. בסוף פניתי שוב לערן במסר ... הוא זכר אותי ומיד הזמין אותי להתקשר אליו. שוב ניהלנו שיחה ארוכה בטלפון ושוב שאלתי שאלות רבות... ואיזה שהו שלב של השיחה ערן אמר לי שכדאי שניפגש . קצת לא היה לי נוח עם ההזמנה אבל הסכמתי. ערן הסביר לי שאין לו זמן במשך השבוע הוא עמוס בעבודה ובמטופלים שכבר קבעו מזמן ושהזמן היחיד שיש לו זה ביום שישי בבוקר בקפה ארומה בנמל תל אביב (שם הוא יושב לאחר רכיה על האופניים). מעולם לא נפגשתי עם מתקשר ומקסימום שפגשתי היה קוראת בקפה שגם לא הרשימה אותי במיוחד.

ועכשיו לפגישה המדהימה והחוויה שעברתי.

עכשיו אחרי שהסברתי את עצמי קצת יותר טוב אני רוצה לספר על הפגישה. פגשתי את ערן כמו שקבענו בנמל תל אביב . מיד גיליתי אדם חביב חד ועם רוגע שאי אפשר לתאר ( אולי היה גם קצת עייף מהרכיבה ). ישבתי מול ערן וכבר אחרי כמה דקות הרגשתי שאני יושבת מול חבר טוב וותיק... ללא הצגות מיותרות הוא הביט לי בעיניים כששאלתי שאלות והשיב לי תשובות ישירות ואמיתיות. רק כאשר התרכזתי בעיניים שלו הבנתי את מקור הכוח והיכולות שלו הן כחולות עמקות וחודרות ללא מעצורים ... הרגשתי בחברתו מין אנרגיות מדהימות כאילו הוא מהפנט אותי ... אי אפשר לתאר במילים את היכולות של האדם הזה וכמה שהוא מדהים ... רק להתאהב בוא בכל רגע מחדש. ישבנו שם משעה תשע וחצי בבוקר עד השעה 12 וחצי ולא הרגשתי שהזמן עובר... כשערן הודיע לי שנגמר לנו הזמן והוא צריך להתחיל ברכיבה חזה לביתו הרגשתי שאני מתעוררת מחלום עם כמות אדירה של תשובות. קמתי להיפרד ממנו חיבקתי אותו חיבוק ענק ונפרדנו לשלום. עד לרגע זה אני מרגישה את הידיים הגדולות שלו עלי כאילו הוא לא מפסיק לחבק אותי... אני מריחה אותו עדיין ושומעת את קולו לידי בכל רגע . אין ספק שעברתי חוויה מדהימה היום . אני יצאתי לדרכי וערן המשיך לשבת שם עוד קצת עם כמה חברים . ניצלתי את הזמן ורצתי לאחת החנויות בנמל קניתי שוקולד גדול וצירפתי אליו מכתב תודה . כתבתי שם כמה אני מודה לו על החוויה המדהימה שעברתי במחיצתו ושאני חייבת לו . חזרתי לבית הקפה ותפסתי אותו ברגע האחרון. כאשר הוצאתי את השקית מהתיק ערן עצר אותי ואמר לי בצורה חדה וקצת מפחידה אפילו ... "ההקדשה היא שלי והמתוק שלך". חשבתי שאני מתה באותו רגע ... מאיפה הוא יודע ? ערן חייך לקח את המכתב עלה על אופניו ונסע בלי לומר אפילו שלום. ישבתי שם כולי בהלם לבנה קמו קיר ולא מאמינה. תודה לך ערן על הכול ... וכמו שכבר נכתב כאן בעבר ... אתה מלאך בדמות אדם. ת ו ד ה . גלית.

רותי 11

New member
גלית יקרה - לא תקפו אותך בפורום השכן

פשוט לא אוהבים פרסומות סמויות וזה חלק ממה שאנחנו המנהלים צריכים לשים לב אליו. בעבר הייתה משהי שאני לא זוכרת מי זאת הייתה שגם פנתהעם הודעהדומה לשלך ולכן זה מיד קפץ שזה משהו פרסומי.

למעלה