שאלה היפותטית

שאלה היפותטית

בשרת הישראלי יש אפשרות לקנות חבילה של 30 זהב תמורת 20 שקל ב SMS אבל אותי מעניין איך החברה יודעת לאיזה חשבון שחקן בטריויאן לשייך את החבילה? לפי מה שראיתי צריך לשלוח SMS למספר מסויים ומקבלים קוד שאותו מכניסים באתר של הSMS ולא בטריויאן עצמו אותו דבר עם תשלום בכרטיס אשראי איך החברה/שרת יודע/ת עבור איזה שחקן אתה מחייב את הכרטיס?

באסטר1

New member
גם אני ראיתי את זה

לא רשום שזה זהב..נראה לי שזה חבילת SMS שמודיעים על תקיפה

בוודאות זה זהב

וזה גם אומר שאתה מקבל 30 זהב עבור 20 שקל הסקרנות שלי היא רק איך השרת יודע לאיזה חשבון לשייך את הזהב אבל אני מניחה שפשוט אצטרך לנסות ולראות אם ארצה להשקיע כסף אמיתי

xxx RAANAN xxx

New member
תשובה.

היי גלית, דבר ראשון אני שמח שאת איתנו פה :) דבר שני, ברגע שאת נכנסת לחבילת ה- SMS ואת רוצה לרכוש , הוא אומר לך לתת קוד שאת מקבלת בנייד לאחר שליחת ה- SMS , הוא מכוון רק לחשבון בו את נכנסת לחבילה. אני אישית לא ממליץ לעשות את החבילות האלה, הסיבה הפשוטה היא שהיא לא שווה. החבילה היחידה שכן שווה היא חבילת ה-100 ש"ח , שם את מקבלת 600 זהב תמורת הכסף, כמותית זה שווה ואני מעריך שתצתרכי את זה בעתיד. בטרביאן ישנם מצבים שלא ניתן להתקיים ללא זהב , גם לצורך גידול , עזרה , בנייה , ושימור. אני יכול לומר לך בוודאות שחבילה של 100 ש"ח לא תספיק לאף אחד ממכם להתקיים. בהצלחה.

היי רענן

הבעיה היא שלמישהו כמוני שאין כרטיס אשראי (ואולי טוב שכך
) אין ממש אופציות לעשות את החבילת של ה 600 זהב למרות שאני מסכימה איתך שזה יותר משתלם ואני לא מכירה אף אחד עם כרטיס אשראי שיהיה מוכן לעשות לי אחת במידה והייתי מעוניינת תמורת כסף מזומן בגלל זה הגדרתי את זה כשאלה היפוטתית

xxx RAANAN xxx

New member
גלית כנסי

אני מבין , אבל למה היפוטתית ? נותנים לך את האפשרות לעשות אני לא רואה פסול בזה , אני אישית תמיד עשיתי דרך חבר , הייתי נותן לו 100 ש"ח והוא היה עושה לי .. אני מאמין שבבוא הזמן את תמצאי לך את החבר הזה..

למעלה