שאלה-הילארי מעשנת?

It Snow In Hell

New member
שאלה-הילארי מעשנת?

ראיתי את הסרט מלחמה בע"מ וראיתי שהילארי שם מעשנת סיגריה,היא באמת מעשנת או שזה רק בשביל הסרט?

לא, ותודה לאל שכך...

האמת שסיגריות זה דבר שנורא מגעיל אותי... וגם אותי הסצנה הזאת 'הכתה' בשניה וחצי של הלם. אבל בדיוק שניה, מפני שהבנתי שזה משהו שנועד רק לצורך התפקיד 'כוכבת פופ' , אחת כזאת ששמה פס , ולא ממש מתחברת למה שאחרים חושבים / אומרים עליה... זה משהו שהיה בנוי ונועד לצורך התפקיד . במציאות הילארי לא מעשנת , וכמו שאמרתי , תודה לאל על כך... לא הייתי רוצה שהקול שלה יפגע בגלל דבר דוחה כ''כ שגם מקצר ת'חיים . אבל אני בהחלט גאה בה - על יכולות המשחק שהיא הפגינה ב''מלחמה בע''מ'' ועל זה שהיא הולכת עם כל מה שקשור לתפקידים אותם היא מגלמת, עד הסוף ! אין עליה...כבר אמרתי?

נוייההה

New member
אני לא יודעת מה איתכם

אבל לא נראלי שהיא בכלל מעשנת את הסיגריה... הרצתי את הקטע איזה 100 פעםם והיאא לא הוציאהה עשןן מפיה :|

חח יש מצב...

חח מסכנה, בטח הגעיל אותה...מקווה שהיא לא סבלה מהסצנה הזאת יותר מידיי... בסיגריות יש בד''כ 2 סוגי אנשים - אין באמצע , או שאוהבים את זה ומעשנים או ששונאים את זה... זה כ''כ מגעיל שאני לא אתפלא אם היא רק עשתה עצמה מעשנת... וטוב שכך...זה כ''כ דוחה. לא התמקדתי בסצנה , אבל יש מצב שאת צודקת..

0verpr0tected

New member
...

היא שחקנית. ולא משנה אם זה מגעיל או לא ואם היא מעשנת בכלל או לא, היא צריכה לדעת לשחק ולעשות כל מני מצבים, לא משנה מה הם. זה לא כזה ביג דיל, כל שחקן שני בעולם הזה צריך מתי שהוא לשחק ולעשות כל מני דברים שבדר"כ הוא לא עושה ביום יום, לכן קוראים לו שחקן, הוא צריך לדעת מתי להפריד בין החיים האישיים שלו ובין מה שהוא עושה כשהוא משחק. לקחת את זה קשה מדיXD הקטע עם הסיגרייהXD

../images/Emo13.gif

לא 'לקחתי את זה קשה' , כי זה לא מה שיגרום לי להעריך אותה יותר או פחות . ההערכה באה מהעובדה שהיא בנאדם מדהים , ומוכשר בטירוף . וכן , זה בדיוק מה שכתבתי כמה הודעות מעלייך , שאני הכי מעריכה בעולם את העובדה, שלא עניין אותה 'מגעיל' או 'לא מגעיל' - והיא הוכיחה שהיא שחקנית , ושהיא תעשה מה שהתפקיד דורש . זה בדיוק ההוויה של שחקן . העובדה שהדמות של 'יוניקה' רחוקה מהיל שמיים וארץ , והיא עדיין הביאה דמות - כנה , חדה, צינית , אמיתית , מרגשת [הסצנה עם הבלדה והגיטרה כשהיא ניגנה לבד בחדר הייתה מדהימה!!!] ובאמת שהיא שיחקה אותה ... העישון פה הוא שולי , אבל הוא בהחלט מוסיף בעיניי מימד מיוחד , כי העובדה שהילארי לא מעשנת במציאות לשמחתי , אבל כן עישנה בשביל התפקיד , מגבירה את ההערכה שלי . ליכולות המשחק שלה, לכישרון , ולמקצועיות שיש לה ... חפרתי , אבל אני מקווה שהצלחתי להבהיר את מה שרציתי להגיד .

למעלה