שאלה - החלפת גלגלים

גידי לא

New member
שאלה - החלפת גלגלים

קיבלתי ממישהו רולרבליידס משומשים, רק שמישהו גילף את כל הגומי מהגלגלים (7 מתוך 8). האם יש אפשרות להחליף גלגלים בעצמי או שעדיף ללכת למישהו מקצועי, וכמה פחות או יותר זה אמור לעלות. או, בעברית פשוטה, האם מבחינה כלכלית לא עדיף כבר לקנות זוג חדש? אם זה משנה, קוראים להם סינרג'י, דגם ABD2. תודה רבה על עזרתכם.

ברולר טובים

שווה להחליף גלגלים. מפני שאני לא מכיר את הדגם עליו כתבת, לא יכול לתת לך המלצה ספציפית. בהתיחס לכך שגוגל לא מחזיר לי שום תוצאות של דגם או יצרן הקרויים בשם זה, אני חושב שמדובר ב"רולר מדבקה", ושישתלם לך יותר לקנות זוג חדש באיכות סבירה.

O72112

New member
בכל מקרה

עלות גלגל כ 50 שח 8 גלגלים 400 שח אני בטוח שאם תוסיף קצת תוכל לקנות רולר חדש ואייכותי. אולי יש מבצעי סוף עונה-תבדוק בחנויות המומלצות.

omerash1

New member
בתור מישהו שנוסע על רולר ../images/Emo79.gif

4 גלגלים עולים לי 120 שקל אני לא יודע איפה אתם קונים שזה עולה 400 ש"ח ל-8 אפשר בקלות למצוא 240 ש"ח ל-8. להחליף גלגלים זה דבר פשוט מאוד לעשות צריך מפתח מתאים שאם קונים רולר מקבלית אותו חינם חוץ מזה כדי אחרי כל 10 או 15 נסיעות להחליף צד של הגלגלים בכדי שהם ישחקו משני הצדדים ולא רק מ-1 ממש לא צריך איש מקצוע אני בן 14 וחצי ומחליף גלגלים לבד. צריך פשוט לנסות וללמוד אבל זה ממש פשוט ולא כדי לקנות רולר חדש אחרי כל פעם שנגמרים הגלגלים.

למעלה