שאלה - ההפתעה והתרעומת על גלגל ההצלה

an addict

New member
שאלה - ההפתעה והתרעומת על גלגל ההצלה

למה לדעתכם הזוגות כ"כ מופתעים שיש פרק גלגל הצלה. הבנות בטוח עקבו והבנים בטח ביררו קודם קצת על התכנית או בעצמם ראו אותה ו... היינו מצפים שידעו שיש פרק גלגל הצלה כמו שהצופים ידעו שזה יהיה. זה מבוים? הפורמט הרי קבוע פחות או יותר כבר שנה שלישית. גם שעונה השניה לא הבנתי על מה ההפתעה הגדולה אבל אז זה היה כמה שנים אחרי העונה הראשונה, שלא כ,כ הרבה צפו בה.

מה אתם חושבים?

אני חושב שזו הייתה יותר תגובה רגשית

מאשר שכלית...
לגבי הבנות זה אולי לא מפתיע בכלל חחחח... לגבי הבנים, אולי ערכו את מה שאמרו באופן כזה שלא הסגיר את זה שהם ידעו שזה הולך להגיע.
חוץ מזה שתכניות ריאליטי תמיד מחדשות ומשנות את עצמך מעונה לעונה... וזה גם משהו שבדרך כלל כל אחד יודע.
ודווקא, נדמה לי שלדלית יצא לחשוד בתמימות שמשהו מוזר קורה... "אנחנו שלושה זוגות, זה לא אמור להיות גמר?"

NosferatuHelge

New member
חפרתם עם כל המבוים שלכם...

ברור לחלוטין שידענו שזה יהיה בשלב כלשהו, אבל בכל זאת כשעוברים כל כך הרבה וגמר כבר נראה מעבר לפינה, לקבל את זה - זה לא רצוי למי שהיה "בפנים".

בשונה ממכם מי שהיה שם לא ישב על התחת בסלון למשך כמה שעות כדי להגיע לנקודה זו. אפשר להבין, לא?

דיבבלעס

New member
תגיד

בתור מי שהיה שם...עד כמה מבוים וכמה אמיתי?
חצי חצי?הרוב אמיתי?
ממה שאתה אומר ניתן להבין שהרוב אמיתי?

NosferatuHelge

New member
הרוב הגדול אמיתי

הקטעים המבוימים זה רק אולי להעמיד אותנו במקומות הנכונים וכו' ולפעמים כשאנחנו עייפים בבוקר אז באים ואומרים לנו להתעורר טיפה כי אנחנו עוד שניה נופלים על הרצפה :)

יש רק קטע אחד של כמה דקות בתוכנית שהוא באמת לפי התסריט.

an addict

New member
ומה הקטע הזה? כאילו, מה הוא מכיל?

הכוונה לא היתה בדיוק מבוים, אני בשרלה שלי התכוונתי יותר לערוך, האמת.

NosferatuHelge

New member
ערוך?

יותר קל לענות על מה לא ערוך בתוכנית הזאת. טוב, האמת לא קל גם כן :)

an addict

New member
XD הכוונה היתה...

אם זה היה רק חלק ממה שהם אמרו, כי נשמע לי מוזר נורא שהם לא ידעו שזה מגיע... כולנו ידענו שיש כזה פרק, אתם בטח ידעתם שיש כזה שלב.

זה מוצג בתכנית כאילו זאת הפתעה גמורה שהם לא העלו על דעתם שיכולה להגיע. בעונה הראשונה זה היה איכשהו סביר. בעונה השניה... נגיד. השנה... או שהם סתומים/לא מחוברים לעולם, או שהוציאו את החלק שדיברו על זה לחלוטין מהתכנית.

ברור שהכל ערוך, חייבים לערוך. כשעורכים משהו בצורה עד כדי כך מגמתית זה מעלה שאלות פשוט.

MacabreDoll

New member
אהמ

רוב היפות הודו שהן לא ראו את העונות הקודמות

an addict

New member
באמת??? איך זה מסתדר עם הצורך שלהן להיות הכי

מעודכנות תמיד בכל מה ש"חם"? מוזר לי...

למעלה