שאלה: האם אנחנו רואים את המירוץ בסדר לא

ny22

New member
מנהל
שאלה: האם אנחנו רואים את המירוץ בסדר לא

כרונולוגי? משום מה יש לי תחושה שהם משדרים את הדברים לא לפי הסדר שלהם, אלא לפי מה שיגרום יותר מתח. זה היה בולט היום (אלא אם אני טועה) בקטע שבו מוטי ואלון (האחים) חיכו את ה-20 דקות שלהם ובמקביל ראו איך עקיבא ועהנאל מתקדמים. משום מה היה נראה לי שהאחים הגיעו לקו הסיום הרבה לפני שעקיבא וענהאל הגיעו, וכל הקטע שראו את השעון חול יורד ואת עקיבא וענהאל רצים במקביל היה סתם בשביל המתח. הכל היה קצת אחרי השקיעה כך שלא היה ניתן ממש לשים לב, אבל הייתה לי תחושה שזה ככה. אם אני לא טועה, היה גם קטע שבו ראו את השעון חול עם כמות מסוימת של חול, אחרי זה שודר עוד קטע של האחים ליד השעון, רק שהפעם ראו שיש יותר חול בשעון...

ברור

עריכה מגמתית זה דבר שיש בכל ריאליטי.

mmeny

New member
ברור שזה לא בסדר כרונולוגי

תתכונן,כל פרק אתה הולך לראות 2 זוגות אחרונים רצים בפוטו פיניש לשטיח למרות שבמציאות זוג אחד הגיעה שעה לפני הזוג השני. זה ריאליטי,חייבים להשאיר מתח. גם בהישרדות שיש אסיפה של כמעט כל חברי השבט ומחליטים להדיח מתמודד,לא מראים את זה,משלים אותך כאילו יש מתח ולא ברור מי יודח

ny22

New member
מנהל
מה זאת אומרת?

איך עושים את זה? (בהישרדות).

mmeny

New member
הכוונה היא

שגם אם חברי השבט ישבו ביחד והחליטו 7 פעמים להדיח מתמודד א',מה שיראו לך הוא הקטע הקטנטן שבו אחד מהאנשים מתלבט אם להצביע לא' או לב',כל זה בשביל ליצור מתח לקראת מועצת השבט. זה דבר ברור בכל ריאליטי. גם במירוץ למיליון,כשנותרו 2 קבוצות אחרונות,תמיד יראו את זה כאילו הקרב בינהם היה מאוד צמוד,הבדל של שניות,למרות שקבוצה א' הגיעה שעה לפני קבוצה ב'. אז סדר כרונולוגי בריאליטי-לא תמיד

M a b e l

New member
שאלה בנושא דומה

מתי לדעתכם מצולמות ה"עדויות למצלמה" ? בין המשימות ? (לא סביר) בסוף כל יום? אחרי שהכל נגמר? (אם כן - איך הם זוכרים לכאלו פרטים?...)

לא יודע אבל בסוף כול יום נראת לי האפשרות

הכי סבירה מבין שלוש האפשריות (בעצם יש רק 2 אפשרויות כי בין המשימות זה בטוח שלא)

למעלה