שאלה -ד"ר ברקוביץ

mirysh

New member
שאלה -ד"ר ברקוביץ

בוקר טוב!!!
רציתי לשאול אם מישהי עשתה טיפול אצל ד"ר ברקוביץ , איך הוא?
יש לו הצלחה ? אפשר לסמוך עליו?
האם הוא מעמיס בהורמונים??? שמעתי שהוא נותן טיפול "אגרסיבי" .

תודה לעונות ....

mirysh

New member
תודה בלונד שאלה...

עשית אצלו טיפול ?
שמעת על הצלחות ?

פזית66

New member
אני בהריון עכשיו אחרי הטיפול הראשון אצלו

תעשי חיפוש עליו בפורום, יש הרבה מידע.

אוסי 09

New member
גם אני מתחילה טיפול אצלו

הייתי אצלו השבוע בעזרת השם התחיל טיפול אצלו בהמלצת הרבה נשים שהצליח להם בעזרתו
אז אנו בידיים טובות, בהצלחה לנו .

ענבל ח1

New member
אהלן

אכן ד"ר ברקוביץ' מוכר וידוע. יש לו הצלחות רבות אבל מה שחשוב לדעת עליו (כי זה לא מתאים לכל אחת) זה שני דברים עיקריים:
1. יש לו תורי ענק והמעקבים נעשים אצלו בקליניקה כך שהם מתבצעים בלילה ותמיד תהיה המתנה של לפחות שעה (סיימתי שם לא פעם ב12 בלילה ואחרי).
2. הוא לא כ"כ סבלן. לא נוטה להסביר דברים, אבל לאו דווקא לא נחמד כפי שחלק מתארות אותו. פשוט מאוד מתקתק עניינים ואין זמן לשאול יותר מדי שאלות.
בהצלחה

אוסי 09

New member
כן שמעתי על זה

מי שהמליצה עליו אמרה לי זאת .
דווקא לי מתאים שעות האלה מאשר מה שעברתי אצל רופאה הקודמת שלי שטירטרא אותי חבל"ז מלאה בדיקות דם ומעקבי זקיקים ככה הוא יעשה במקום יגיד מה אלה הרגשה של צמוד ישיר .
ואכן שהגעתי השבוע הוא איחר חכיתי איזה שעשה אבל הוא תקתק את נשים תיק תק ויצאו מהר כזה ישר ולעניין מקווה רק לטוב ולהצליח כבר .

ענבל ח1

New member
אני טופלתי אצלו בעבר

עברתי לרופא אחר כי רציתי עוד חוו״ד אם לעבור כריתת חצוצרה ונשארתי כבר אצל הרופא השני. מאז עברתי את הניתוח ואני בהריון עכשיו באמצע שבוע 7. טפו.
פשוט עוד לא התנתקתי לגמרי מהפורום...
אבל אין לי משהו רע להגיד על ברקוביץ. יש לו יתרונות וחסרונות ופשוט צריך לבחור מי מתאים לך באופן אישי.

ועוד דבר

יש לא מעט סיפורים עליו על הזרעות עם כמות גדולה של זקיקים
והחזרות של הרבה עוברים
שנגמרות בהריונות מרובה עוברים, שלא תמיד נגמרים טוב.

אז אם את הולכת אליו כדאי להיות אחראית בעניין ההחזרות / הזרעות.

בהצלחה,
יעל

אוסי 09

New member
באמת מעניין

אצל ברקוביץ אני עליו להפרייה את האמת בא לי איזה 3 עוברים אחרי שחכתי איזה קרוב ל-5 שנים לא אכפת לי נראה מה שהוא יחליט לא ?

בהחלט לא מסכימה עם הגישה

למה שהוא יחליט?
הוא זה שעולמו ייחרב עליו אם תאבדי חלילה את ההריון?
הוא זה שיצטרך לחיות שבועות בפגיה אם "רק" תלדי בשבועות מוקדמים מדי?
הוא זה שיצטרך במשך חודשים ולפעמים שנים להתרוצץ בין מטפלים שונים כדי לעזור לילדיך הפגים להדביק את הפער?

בעזרת השם כשיהיו לך מאוד בקרוב ילדים, את זו שתחליטי אם לחסן אותם, אם לתת להם אנטיביוטיקה שעליה הרופא המליץ, מתי לתת להם אקמול. ההחלטות האמהיות האלה מתחילות אצלנו, מטופלות הפוריות, כבר עכשיו.

ולטעמי, האחריות הזו חשובה שבעתיים אצל מטופלות ברקוביץ'.

מאחלת לך מאוד בקרוב הריון תקין ומלא עם עובר יחיד ובריא.

יעל

אוסי 09

New member
תודה על דאגה

את האמת מי שהמליצה לי עליו אמרה שדווקא הוא שאל אותה כמה עוברים תרצי להחזיר לא לחץ עליה או משהו . בסבב הראשון עשיתי אצל מי שהיא אחרת והכניסו לי שני עוברים אבל היו חלשים ולא אמרו לי בכלל שהם חלשים רק שקיבלתי את פרוטוקול לסבב שני ראיתי זאת ורופא אמר לי נראה מה יהיה בסבב הזה שבעזרת השם שבוע הבא .

mirysh

New member
תודה רבה לכולכן!!! בהצלחה ושכולם יצאו עם ידיים מלאות

למעלה