שאלה ד-ו-ח-ו-ו-פה

HollywoodGirl

New member
שאלה ד-ו-ח-ו-ו-פה

אז ככה.. רק אתמול גיליתי את האתר המדהים הזה http://www.israel-rollers.net/modules.php?name=News&file=article&sid=633 בזכות חבר בפורום.. עכשיו, אני גרה בנהריה ואני תמיד מחליקה בטיילת שם ונהנת.. אמרו לי שיש מחר בצהריים קבוצה מדריכה שעוזרת , נותנת טיפים וזה רק רציתי לוודא שזה נכון? למישהו יש פרטים אולי?

HollywoodGirl

New member
נ.ב

מישהו יודע עם יש קבוצות הדרכה בנהריה?(למתחילים.?) למרות שאני נוסעת די טובב אבל אני רוצה להיכנס לעניינים

Explize

New member
קב' נהריה

אהממ יש קב' כזו בראשות אלמוג(הידוע בכיניו מאדבול madbull) בעיקרון הפעילות שלה תלויה באנשים..אבל הקב' פעילה למורת רוחם של האנשים ולא משהו מאורגן עם ימים קבועים...ולכן אני בספק אם יש משהו מחר למרות שיש אחלה של סופש... מחר כידוע לי יש טיול צפוני(פרטים בפורום של אתר הרולר הישראלי תחת קבוצות מאורגנות -טיול לצפון 24.2) שמתחיל ב4 בבוקר עד לראש הנקרא ואז ירידה לנהריה בחזרה עם ארוחת בוקר ז"א עד שעה 12... כולם מוזמנים להצטרף..יש אפילו את הטלפון של אלמוג שם לברורים שווה לדבר עם אלמוג באתר הרולר הישראלי(בד"כ בפורום אגרסיב- אבל עדיף בהודעה פרטית) ולראות..אולי יש בסיס להקמת קב' צפונית מעל לקריות...

ranzz

New member
נכון, והטיול לא התקיים היום

כי הרכבת לנהריה לא עבדה בעקבות שיפוצים בקו או משהו כזה. בכל אופן כמו ש Explize אמר, madbull הוא הכתובת לנסיעה בנהריה!

Explize

New member
אז מה..מותר לי!!

אני כבר לא רואה אור יום כבר חודש!!! קצת סימפטיה..רק בכלל עליתי על זה שהיום זה יום שישי!!

למעלה