שאלה דתית

Eye Of Ra

New member
שאלה דתית

היינו באמצע קרב עם חבורת עכברושי ענק. התעסקנו בעניינינו כשלפתע הברברי המת שלנו התחיל לזהור באור תכלת - כמו של ליאו ממכושפות כשהוא מרפא... בכל מקרה, איזשהו אל החזיר אותו לחיים... לאחר מכן, הברברי נכנס ברוב טובו להתקפת זעם. אבל! בזמן רגיל, העיניים שלו היו צריכות לזהור באדום בזמן התקפת זעם... אבל! העיניים שלו זרחו באותו אור תכלת -ליאו! מישהו יכול לעזור לי בקשר לזהות האל הזה?

Ferenheit

New member
Deus Ex Machina

אל הצלת העלילה והברברים המתאבדים? ברצינות, זה נשמע כאילו שה"ם רצה להציל את העלילה\הרפתקה\חבורה ולכן יצא מגדרו להשאיר את הבחור פעיל. קורה. בכל מקרה לא ניתן לנחש את זהות האל. פנתיאון האלים שבעולם שאתם משחקים יכול להיות מומצא. גם במו"ד האלים הרשמיים כוללים די הרבה אפשרויות. לאף אל אין נטיה שמוכרת לי להעדיף עיניים תכולות זוהרות אבל מהרובוטריקים אני עוד יודע שכחול זוהר זה טוב ואדום זוהר זה רע (ע"ע מלחמת הכוכבים). בקיצור, בדוק בתוך העולם והתייעץ בעזרת לחשי תקשור עוצמתיים עם ישויות חוץ מישוריות כדי לדעת את התשובה או פגוש כהנים בכירים של אמונות שונות. בסוף תגלה שזה פיילור. קורה.

אם זכרוני אינו מטעה אותי

אל השמש. הוא מין אל שאין לו שונאים. הוא מין ברירת מחדל של אמונה באל מסויים, אך יש כאלו שמאמינים בו גם בדרכים יותר מסורתיות.

למעלה