שאלה די מעניינת...

שאלה די מעניינת...

אני חיפשתי בגוגל "רוחות רפאים" בתמונות וראיתי מלא מלא תמונות עם מלא סיפורים. אני ראיתי מלא תמונות שנראו אמיתיות ומלא שנראו לא אמיתיות.. עכשיו, האם יש דרך מסוימת להסתכל בתמונה עם צללית או פרצוף ולדעת אם זה רוח רפאים או שסתם עשו את זה בפוטושופ? כי הרבה חושבים שהתמונות אמרו שזה נראה כאילו זה בפוטושופ...

אני חושב שמדובר בדרך כלל בזיופים

והתמונות שאינן זיופים זה משהו בסגנון של להסתכל על עננים בשמיים, תמיד עם קצת דמיון תוכל לגלות שם פרצופים וכל מיני צורות, זה רק אצלך בדמיון. נ.ב - אני עדיין ממתין למסר שאמרת ששלחת לי.

תמונה של רוח רפאים.

תסתכלו על השאלה שרשמתי למעלה ותבואו לשפוט בעצמכם האם זו רוח רפאים או לא. ולעצלנים מכם, אנסח אותה שוב - האם יש דרך מסוימת להסתכל בתמונות שיש בהן צללית או פרצוף לא ברור כמו זו ולדעת אם זו רוח רפאים או שזו תמונה מזויפת? אישית, התמונה הזו נראית לי אמיתית אבל אני מדבר בכללי על כל תמונה. תיאור התמונה - הבית הזה היה שייך לבחור ששמו צ'רלס בראון, שהתאבד בגלל שאשתו עזבה אותו. גופתו מעולם לא נמצאה בבית. כמה שנים אח"כ כך זוג אנשים ביקרו במקום וסיפרו ששמעו קולות בכי מאחד החדרים, ובקשו מחברם להתקין שם מצלמת אבטחה. במצלמת האבטחה הזו צולמה התמונה למעלמ. ראוי לציין שהאדם האחרון שביקר בבית הזה היה האדם שהתקין את המצלמה, אז מי בתמונה?

לא נראה לי שזו רוח רפאים ../images/Emo4.gif

"האחרון שביקר בבית הזה היה האדם שהתקין את המצלמה" זה מה שמספרים לך, יותר סביר שמדובר בתעלול (הלצה) של אנשים בעלי חוש הומור כמוני שלא באמת מאמינים ברוחות רפאים ורק אוהבים לראות את התגובות של אנשים ואת ההתלהבות שלהם כשהם רואים דברים כאלו, אלו בדיוק אותם אנשים אשר שיוצאים באמצע הלילה לשדות תירס כשברשותם קרשים וחבלים בכדי ליצור בשדה צורות גאומטריות שונות שנוצרו כביכול ע"י חייזרים, אלו אותם אנשים שראיתי בערוץ דיסקברי אשר שמשקיעים שעות ארוכות מזמנם על מנת להכין תבניות משונות של כפות רגליים גדולות של "קוף" ואז יוצאים למקומות שונים בהם מטיילים אנשים ויוצרים טביעות רגליים כדי שאנשים יגלו אותן וחחשבו שזה הביג פוט, אלו אותם אנשים כמו הזקן המפורסם שהכין דגם צף בעל שלט רחוק שגרם לאנשים לחשוב שהם רואים את המיפלצת מלוך נס. צריך הרבה מאד דמיון ואמונה כדי להגיד שמה שרואים בתמונה שהבאת זו רוח רפאים או שד, לי זה נראה יותר כמו ליכלוך על עדשת המצלמה, או כמו עציץ עם ענפים שמישהו הניח שם. סביר יותר שמדובר בתעלול, אולי של מישהו חיצוני ואולי של השומרים עצמם שכדרכם של שומרים היו מאד משועממים. תראה את התמונה שצרפתי כאן, בסך הכל לקחתי את רקע העננים הסטנדרטי של Windows-XP והגדלתי אותו קצת, תוך פחות מ 10 שניות מצאתי בתמונה פרצוף תלת מימדי של "שד בעל מבט מרושע", רואה כמה קל לראות שדים ורוחות? אפשר למצוא אותם ממש בכל מקום שרק רוצים, רק קצת דמיון

בתמונה המקורית זה אפילו נראה

יותר טוב, פשוט כדי לצמצם את נפח התמונה הפכתי אותה ל JPG וזה גרם לטישטוש מסויים.

אני ממש מופתע שאתה חושב שזו לא רוח

רפאים (צחוק ציני במיוחד) מה שאתה עשית די ברור שזה לא שד או רוח רפאים כי זה נראה כמו ענן פשוט. גם אתה לא מאמין בכלל ברוחות רפאים ואני מופתע שבכלל הגבת!! אני רוצה שתשים לב לכמה דברים בתמונה - שעל הרצפה יש חלק שחור שאמור להיות הגלימה של האיש שנפתר, הגופה לעולם לא נמצאה וזה מסביר את האצבעות שנראות כמו אצבעות של שלד. אתה גם לא ענית לי על השאלה וגם מנסה לשכנע אותי שוב שרוחות לא קיימות... אני מאמין שהן קיימות וזהו.

אמרתי לך - זיוף, הסבר מאד פשוט.

יופי שהחלטת שהתמונה שלי זה רק ענן פשוט, ומה לגבי "השד" שאנשים ראו בעשן של אסון מגדלי התאומים? גם שם זה היה "עשן פשוט" אבל אנשים ראו שם שד מרושע, כי כמו שאמרתי לך כשמתעקשים להאמין במשהו בלי שום בסיס ובלי שום הגיון אז אתה תמצא את אותו דבר בכל מקום שרק תביט אליו. נראה כמו אצבעות..... נראה כמו שלד...... זה נראה כיד הדמיון הפורה של המתבונן! לי זה נראה כמו עציץ עם פרחים !!

המממ...

אני רוצה עוד תגובות... אני מבקש מכל מי שקורא את ההודעה הזו לעלות להודעה הקודמת שלי שיש בה תמונה, ולהגיד לי אם הוא חושב שזו רוח רפאים או לא...

smallnig

New member
אני חשוב שאת דעתי כבר שמעת

רוחות יש- לא בעולם הפיזי.

למתן, התמונה מזוייפת

מתן, תראה, אני ראיתי אנימציה של התמונה הזו והיא לא נכונה. אולי הבית שאתה מדבר אליו הוא בית אחר. אל תנסה לומר לי שבדבריי יש משו שאינו נכון, כי אני ראיתי את האנימציה הזו ה-י-ו-ם.

על איזה בית דיברתי?

גם אני ראיתי את זה באנימציה, גם קראתי את הסיפור, וגם לי התמונה נראית די מופרכת באיזשהו מקום. לכן בכלל שאלתי...

למעלה