שאלה די מטופשת

שאלה די מטופשת

האם זה אפשרי לרדת חמישה קילו, למשל, תוך שלושה שבועות ללא חדר כושר ומכשירים בבית ?

Nut420

New member
הסבר:

עם תהיה במאזן קלוריות שלילי במשך כמה שבועות ללא פעילות גופנית תרד בעיקר במסת השריר.

kbboy

New member
הנה תשובה...

1. זה לא שאלה מטופשת 2. תזונה נכונה.....(מאזן קלוריות שלילי) 3. שחיה , ריצה , קפיצה בחבל או כל ספורט שיהיה כל עוד הדופק מהיר למשך הרבה זמן

אפשר ועוד איך !!!

אני למשל רזיתי 22 קילו ללא ספורט,לאחר מכן המשכתי עוד 20 קילו אבל עם ספורט.

schedule

New member
תשובה הגיונית...

הגוף שלך יכול להוריד מקסימום 750 גרם של שומן בשבוע... כל מה שתוריד מעבר תוריד במסת שריר ובמים. כמובן שכל החכמים שמראים בעיתונים שמורידים 30 קילו בחודש לא מראים את עצמם אחרי חצי שנה בה הם חוזרים למשקל המקורי ואף מעלים יותר. תגיד בטח: מה איכפת לי להוריד קצת במסת שריר? הבעיה שאם תוריד ממסת השריר אתה פשוט תחזיר את זה בשומן, קודם כל תהיה חלש יותר דבר שני שריר צורך המון קלוריות וזה אומר שאם תגדיל את מסת השריר תוכל למעשה להוריד שומן ע"י צריכה קלורית גבוהה של השריר. עצה שלי מתוך ניסיון: אל תנסה להוריד יותר מדי מהר , השינוי יבוא לאט אבל זה ישפיע לטובה על כל המערכות בגוף - פחות שומן, קצב חילוף חומרים גבוהה הרגשה טובה... תעשה הרבה אימון אירובי (לפחות 40 דקות ביום) ותראה תוצאות. Good things comes to those who wait

למעלה