שאלה..די מטומטמת....

blink me1

New member
שאלה..די מטומטמת....

אבל סתם בא לי לדעת...אולי אפילו היא פה-למישו יש תמונה של יסמין??! אז מה אם זה נישמע עלוב ודפוק??.....פשוט תשימו וסתמו!! טאנקס בייבס

MiNUsH

New member
שלי????

תמונה שלי??? שיואוווו אמאלהה אני מרגישה מקובלתתת חחחח למה את צריכה תמונה שלי?

VVEE MAN

New member
חחחחחחח מקובלת...

אל תידאגי את לא מקובלת חחחח סתם את כן אבל היא פשוט ראתה אתמול את הקלטת שלי ושל בן וזה צולם ליד הבית שלכם אז אמרתי הנה פה גר בן ופה יסמין השכנים הג'קאסים אז היא מסוקרנת לא?

VVEE MAN

New member
וזה צולם...כאילו חלק צולם לא הכל

ובן ליאור והיא לא צחקו בבדיחה עם הקומקווט אני נעלבתי מזה צריך לעשות להן משהו

bobby6killer

New member
יא אלהההה!!!

ארבל אתה צודק! עד שיוצאת לי בדיחה מצחיקה פעם בשנתיים הם לא צוחקות? צרך להרביץ להם!!! חח גם כן אתה :בן תעשה מעשה קונדס נוו תעשה כבר נוו יאלה תעשה מעשה קונדס! חחחח לא צחקו,? רוצה תמונה של יסמין? הנה:

VVEE MAN

New member
../images/Emo99.gif וואוו איזה תחת

כרגיל בן הוא מומחה בתחתים!! ואל תידאג אני ינקום בשם בדיחתך

AdShEaTaKoRe

New member
lama slicha? halvay she haya la

tusik kaze!!!! halvay ve-hi hayta niret kacha... lo shat lo kusit aval - adain... :) by the way -yesh li kama tmunot shel hadugmanit hazot... kusittttttttttttttt

omni96

New member
שיווווואוווווווווווו אההההההההה

אני כל כךךךךך לוקח לה את החולצה המהממת הזאתיי !!!!!!

Sonata Arctica1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחיייייייי הרגתתתתת אותייייייייייי

MiNUsH

New member
חה חה חה

יופי נורא מצחיקקקקק בן אתה יודע שאני לא לובשת כאלה תחתונים...אני לובשת רק תחתונים שחורים ואדומים אז אל תזיין בשכל....

omni96

New member
חחחחח הרגת אותי עכשיו

...אנשים שאוהבים שחור ואדום זה טוב

bobby6killer

New member
תקפוץ פוץ פוץ פוץ

יא תמונה מזורגגת בת מזורגגת...חח יסמין אחלה תמונה!!! מי צילם??? חח סתם יסמין אהבתי תעיצוב שיער... משהו משהו!!! רגע יסמין איפה זה צולם??? זה מקום יפה גם...

omni96

New member
פששש יש לה את

כמו שאתם רואים יסמין מנסה להוציא את החוט של החוטיני שכרגע נתקע לה בתחת ומגיע עד לגרון

למעלה