שאלה די טיפשית

Artoo Detoo

New member
שאלה די טיפשית

למה קוראים לאקסמן - אקסמן? בגלל פרופסור אקסבייר? אני יודע שזה ספאם אבל זו שאלה שדי מציקה לי.

DDN

New member
לא טפשית בכלל.

והתשובה? אני חושב שהיא נתונה להשערות. בזמנו בוויז, שחף בן צור כתב שהאקס זה בגלל שיש להם משהו "אקסטרא".

קמגארו

New member
עד כמה שידוע לי.....

חולת אקסמן בדם היה הקומיקס האהוב עליי לפני שהכל נהרס *סאאב* *סאאב* בכל מיקרה מה שהופך אנשים למוטאציה הוא הגין X ולכן קרא כך אקסיוויר לאנשיו כי הם אנשי הX כי יש להם את הגין הזה כיאלו
נישמע די דיבלי אבל זה העיקרון הבנת ? ושאלה לא דבילית ^________^ !

spidey 82

New member
המו"ל של מארוול בזמנו טען שהקוראים

לא ידעו מה זה מוטאנטים (Mutants) כפי שסטן לי רצה לקרוא לסדרה, אז החליטו לקרוא להם Extraordinery-Men, או בקיצור X-Men, מטופש עד כמה שזה נשמע. עם הזמן קישרו זאת לגן ה-X ולעתים לשמו של המייסד והמורה הרוחני.

Artoo Detoo

New member
תודה רבה, ועוד משהו

אני זוכר שפעם הפורום היה רק אקסמן, למה הפכו אותו לגיבורי על? זה די ידוע שהאקסמן הם לא ממש גיבורי על, אבל הרבה חושבים שהם כן.

spidey 82

New member
הפורום נמחק מפני שהפעילות בו הייתה

דלה מדי. הפורום הוקם על שרידיו כדי לשרת את אותו קהל וקהלים נוספים. אקס-מן הם בהחלט גיבורי על. מה גורם לך לחשוב אחרת?

Evil Beast

New member
מחדד את התשובה

בהתחלה היה פורום אקסמן-הדור הבא(אבולושן). ואז פורום אקסמן. ואז הוא נסגר, ונפתח מחדש. ואז, בפורום המחודש, אני הצעתי לשנות את השם לגיבורי על. ואז הגענו ליום הזה.

spidey 82

New member
את זה לא ידעתי...

נעלמתי למשך תקופה מסויימת, וכשחזרתי הפורום לא היה קיים עוד ומצאתי את הפורום הזה. זה מסביר את הצבע האדום שלי...

gloria23

New member
וואו! חחח../images/Emo9.gif

כמה פירושים שונים יש... בכל אופן, בראיון שאני ראיתי של קוין סמית עם מיודענו- סטן,הוא אמר משהו על זה שיש להם אקסטרה כוחות ולכן הx

למעלה