שאלה די חשובה

שאלה די חשובה

היי לכולם. שבוע הבא אני מתכננת לעשות תאוריה בחולון.פתוח כל יום נכון?ושבוע הבא בחנוכה? דבר שני, הייתי אצל האופטימריסט,אצל רופאת המשפחה והמורה לנהיגה שלי אמר שלא צריך חתימה של רשות הרישוי ולא כלום אלא ישר ללכת לתאוריה.זה נכון?? תודה רבה לכם

NewUser4

New member
תשובות.

1. בחולון פתוח בימים א'-ה' בין השעות 7:30-11:45 2. ניתן לעשות שבוע הבא, בחנוכה, תיאוריה. 3. אכן. בכניסה למבחן התיאוריה ישנה פקידה של משרד הרישוי. בהנחה כי אין לך בעיות רפואיות שימנעו ממך קבלת חותמת "כשיר לנהיגה", היא תהיה זו שתחתום לך שם. באותה הזדמנות תעירי למורה הנהיגה שלך על כך שהוא עובר על החוק בכך שהוא מלמד נהיגה אדם שעדיין לא קיבל חותמת כשירות לנהיגה ממשרד הרישוי.

רגע רגע...

אז אינני צריכה ללכת למשרד הרישוי בעיר מגוריי,לעמוד בתור שעה ולחכות לחתימה,אלא ביום התיאוריה להגיע לשם עם הטופס הירוק שלא חתום ע"י אף אחד (חוץ מאופטימטריסט ורפואת משפחה) ושם פשוט יחתימו לי את הטופס ככשירה לנהיגה???? יש לי משקפי ראיה כאשר בעין אחת אני זקוקה למשקפיים בזמן נהיגה ובעין השניה אינני זקוקה למשקפיים...האם זו בעיה או שפשוט הפקידה תחתום שם??? מה לעשות? אני פשוט לא רוצה להגיע לתיאוריה ולחזור חזרה הביתה בידיים ריקות.... דרך אגב,עוד לא התחלתי את שיעורי הנהיגה המעשיים.....

201002

New member
לא,אין לך מה לדאוג!

גם אני עשיתי בחולון... שם,כשאת מחכה בתור,את מביאה לפקידה את הטופס הירוק+ ת"ז, והיא חותמת לך. אחרי זה את נכנסת לעשות את המבחן. בהצלחה!

האופימטריסט אמר לי שהוא לא יודע

מה יהיה בנוגע למשקפיים כי זה לא חד משמעי שאני צריכה משקפיים.... אז אני מפחדת שישלחו אותי לרופא של משרד הרישוי

סליחה זה מיועד לליאת

גם אני באותו המצב וגם אני לא יודעת מה לעשות,אני גם מתעדת לעשות תאוריה אך אינני יודעת את מי לשאול בנוגע למשקפיים.... הייתי בטוחה שרק לי יש עיניים משוגעות.... מה דעתכם?

למעלה