שאלה די חשובה

ביפ בופ

New member
שאלה די חשובה

איזה ספרים באים אחרי דרקונים של ירח נעלם והאים הם יצאו בעברית

נצל"ש מגניב!!

אמ.. אמ.. אני קוראת חדשה של רומח הדרקון(סגדו לו) עכשיו רק רציתי להגיד נאום קצר נורא והוא הולך ככה: אני רוצה להודות לשירלי שהיכרה לי מקרוב את רייסטלין@__@! רייסטלין היפה והמכושר בעל החיים הנוראים עם האח האידיוט והחמוד שלו! ואחות השרלילה O= ושגדילן חמוד וסהר אידיוט(בעיניי) וחלמיש מצחיקקקקקקקקק ותניס חמוד למרות שהוא לא החלטתי... וסהר הפז המעצבנתתתתתתתתת ומי נהר הצדקןן ולאורנה החמודההה ודאלמר השווה נ.ב אני חדשה וקוראים לי טלי

La Gamba

New member
קרמון לא אדיוט, נ.ב.- שאלה חשובה!

קרמון פשוט נראה איטי, ביחס לרייסטלין, שהוא כידוע די חכם. אח"כ, ללא רייסטלין, הוא יותר נורמלי. נ.ב. איך קראו למלך הכוהן?

strahd

New member
לפי טרילוגיית המלך הכוהן

הוא נקרא בלדינאס. אבל כמו האפיפיורים אצלנו, הם לוקחים לעצמם שם אחרי שהם עולים למלוכה. השם המקורי שלו היה האח בלדין איש מאז'ר.

strahd

New member
וואלה לא חשבתי על זה

אבל כן, כמוהו. תגיד, קראתי את זה לפני 10 שנים, אבל בלדין זה לא הזקן המכוער והחרמן?

Mystic Dragon

New member
חחח כן, הגיבן הזה..

הוא דווקא היה ממש כלי..! אה, סטראהד, אגב - יום העצמאות יוצא בסוף ב-12 השנה, ככה שלא יהיה לנו יומולדת באותו יום

המניאק קיבל את איך-שלא-קוראים-לה!

ועוד בלי הפגיונות! תחמן זקן... פעם הבאה לא יהיה לו את בלגראת עם איזה יהלום נוצץ *מפנטז ומביט בתיקרה עם חלומות של בן מחצית/קנדר*! נ.ב. כיף לחזור

RoCKeR121

New member
מכל הסידרה הדבר הנדראקי היחיד שאני

זוכר זה גאר אוג נדראק אבל זאת עיר....חחחחחחחח איזה סידרה מעולה הבלגריאד וגם המלוריאן אבל פחות....

למעלה