סיפור קטן ואזהרה...
פעם ביקרתי ב"טוייז אר אס" (למבוגרים), ואחרי שניגשתי לקופה עם עגלת הקניות שלי (3 מוצרים) והמוכרת עשתה לי חשבון, כמו לובה אמיתית היא שאלה אם אני מעוניינת לקנות מישחה במיבצע. לכל הרוחש מוצרים מעל הסכום המצויין המישחה נימכרת בהנחה של 50 אחוז. שאלתי מה המישחה, והמוכרת (יעני סקסולוגית סוג ג') הסבירה לי עם חיוך משכנע מרוח על פניה: "זו מישחה שמורחים על הדגדגן על מנת להעצים את הגירוי, אין לה תופעות לוואי, מאושרת על ידי משרד הבריאות, מורחים אותה וכעבור כ15 דקות האזור מתחמם ותוך כדיי מגע יווצר סוג שונה ומגרה יותר של גירוי" קניתי. היפוכונדרית מטיבעי עיינתי 3 פעמים מההתחלה אל הסוף ולהיפך בהוראות השימוש, אכן כמו שאמרה המוכרת החביבה לא מצויין שם דבר לגבי תופעות לוואי. היפוכונדית אמרתי? הלכתי לרופא הנשים שלי ושאלתי אותו מה זו המישחת פלאים הזו... - מיועדת לנשים מבוגרות בגיל המעבר שקיים אצלהן קושי להגיע לגירוי. - תופעות לוואי - ממכרת, כלומר אחרי שמתרגלים לגירוי מהמשחה יש קושי להגיע לאורגזמה, או בכלל להתגרות בלעדיה. - מיועד לנשים שלא מסוגלות מסיבות לא פיזיות להגיע לאורגזמה. - לשימוש חיצוני בלבד!!! משהו שהמוכרת והוראות השימוש לא ציינו. כל הדרך הביתה תהיתי אם עשיתי לה משהו רע ועל מה לי הצרה הזו... ובמילים אחרות, תפקיד המוכרת למכור, תפקיד הקונה לבדוק היטב מה הוא קונה, ועם משחות מהסוג הנ"ל, או תכשירים דומים צריך להיזהר!