שאלה די חשובה ....

לזר

New member
טבליות גלוקוז ליציאה מהיפו

גיא גפן, נציג הפריסטייל בארץ (ראה קישורית מצורפת) התחיל לשווק טבליות גלוקוז בטעם ענבים (מאוד טעימים). ממש "כייף" לצאת מהיפו העזרתם. על טבליה היא 2.5 גרם פחמימה. טבליה אחת תעלה את רמת הסוכר בין 7.5 ל-12 מ"ג/ד"ל במהירות גדולה. מומלץ לקחת כמה טבליות בבת אחת. מאוד טעימים ובעתיד צפויים (אני מקווה) טעמים נוספים.

שאלה די חשובה ....

במה אתם משתמשים בעת היפו ? אני משתמש בקולה אבל משום מה(קולה זה חרא של דבר,הורס את השינים לעט לעט) אני רוצה לעבור למשהו אחר. יש רעיונות ?

סוכרתי

New member
פעם כשהייתי מגיע למצב של היפו....

הייתי לוקח קוביות סוכר (גוש סוכר בצורת קוביה) ואיזה שתייה מתוקה 2-4 קוביות היו מספיקות. למזלי אני כבר לא מגיע למצבים כאלה כבר הרבה שנים אז אני לא צריך את זה.

בעיקרון כדי לצאת מהיפו...

מנת פחמימה מספיקה. אפשר פרוסת לחם עם חומוס או ממרח אחר, כוס חלב, שקית במבה קטנה.... בקיצור, כול דבר ששווה ערך לפרוסת לחם...

LARAS

New member
לדעתי.. ../images/Emo54.gif

אין לזה כ"כ חשיבות, כלומר זה לא חייב להיות משהו קבוע. אני בד"כ לוקחת משהו עם סוכר או מנת פחמימה. מיץ זה אחד הדברים שעוזרים מיד
לארה

לזר

New member
החלב וההיפו

חן, בבקשה לא להשתמש בכוס חלב ליציאה מהיפו. אם את בהיפו קרוב זה יכול לעזור אבל אם רמת הסוכר עוד נוטה לרדת, החלב לא יעזור. בחלב יש פחמימות, אבל קצב הפיגה שלהם לדם נמול למדי. הוא טיפה רק מעל דובדבנים. נא לא להשתמש בדובדבנים ליציאה מהיפו. אי אפשר לצאת מהיפו עם דובדבנים או אשכולית. כל טוב ובזהירות

לזר

New member
דודבדבים ואשכוליות

אלה שני הפירות הכיפיים ביותר שסוכרתי יכול להנות ממש. אבל יציאה מהיפו דורשת אשכולית שלמה לפחות או יותר מ-10 יחידות של דובדבנים.

למעלה