שאלה די דחופה!!!!!!!!

שאלה די דחופה!!!!!!!!

שלום! אני צריכה להעביר פעילות לילדים בכיתה ד' של 45 דקות בחרתי לעשות להם משהו עם אוכל. לעשות איתם פרוסות מקושטות עם גבינה ירקות וכל מיני דברים הבעיה שזה לא לוקח 45 דקות ואני צריכה איזה רעיון למשהו נוסף או למשהו יותר מורכב אבל לא מסובך מידי אלא שילדים בכיתה ד' יוכלו לעשות לבד ושלא יהיה כדורי שוקולד.. תודה!

pirge

New member
תמרים בהפתעות בבקשה../images/Emo140.gif

08:25 | 19/10/04 תמרים------- רעיון שלי.ו pirge ו תמרים ממולאים במקום החרצן ב----- באגוזים\שוקולד\שקדים\רחת לוקום\כדורי שוקולד קליק בטעמים\מסטיק קטן\חלבה ועוד כל מיני כיד הדמיון..... נועצים קיסם באמצע התמר אחרי המילוי, טובלים בשוקולד מומס (אפשר להכין קרם שוקולד כמו לעוגה כושית ולטבול. אפשר להביא בקבוק סירופ שוקולד ולזלף על התמר כשהוא כבר בספלון הניר. לצפות חלק בקוקוס, חלק באגוזים טחונים, חלק בשומשום, סוכריות צבעוניות. להניח כל תמר בספלון נייר.

דנייאלה

New member
../images/Emo91.gif לפעילות עם ילדים בכיתה

אנחנו עשינו בכיתה ד' (הבעל שלי הפעיל....) שני מתכונים, גם הם ארכו שיעור אחד (=45 דקות) האחד מעין עוגת גבינה עם שברי עוגיות השני ג'לי עם "הפתעה". את שני המתכונים הילדים הכינו בתוך כוסות פלסטיק חד פעמיות שקופות. היו תגובות נלהבות מהילדים וגם מההורים שלהם. מצרפת לך כקובץ את דף המתכונים שחילקנו לילדים, זה היהה דף ההוראות וגם לקחו אותו הביתה לעשות את המתכונים בבית. בהצלחה!

הפעילות שלי היא בכיתה בבית ספר

אז אין כל כך אמצעים של מקרר תנור ודברים כאלה..

מיכל63

New member
את הג'לי והעוגה שנתנה דנייאלה

לא צריך לקרר בכיתה... את התוצרת שהכינו הילדים הילדים לוקחים הביתה בכוסות השקופות , ומקררים כל אחד בביתו במקרר האישי הפרטי שלו... ותודה לבנות הפורום שנרתמו לעזרה

מיכל63

New member
דנייאלה המתכון והתמונות נראים נפלא

לא פלא שכולם נהנו...

effyba

New member
הנה קישור לאתר המרחיב בנושא

לדעתי "פיסול בירקות" הוא רעיון נפלא. כמו כן הכנת מטבלים שונים ע"י ערבוב גבינות עם חמרי טעם ותבלינים, תוך שימוש במיונז, פפריקה,בצל ירוק וכד' http://www.shabaton.co.il/experts/food/sadan_1.asp

timiהאחת

New member
מנהל
יש לי רעיון כנסי

לקנות תמרים גדולים בדרך כלל בשוק יש יפים גדולים או בחנות רגילה לא משנה חורצים אותם באמצע עושים להם בטן מכניסים מרציפן שקונים בסופר בחבילה אחת חותכים לחתיכה קטנה מכניסים ב]נים ובאמצע שמים אגוז מלך גדול זה טעים וקל

pirge

New member
ואואואואיזה צילומים ורעיונות.

נפלא. וצבעוני. ממש מה שילדודס אוהבים

למעלה