שאלה די דחופה...

vejita

New member
שאלה די דחופה...

מישהו יודע אם מחר שווה לרדת לים בצהריים? באיזה יום הכי כדאי השבוע?

vejita

New member
שמתי לב שהרבה קוראים את ההודעה

ורואים שזה דחוף.. אבל למה שיענו? בטח מישהו כבר יענה... קשה לרשום כן או לא?

Black Soul Om

New member
הינה

1.לא... לא שווה לרדת... 2. מאיפה אתה יודע שאנשים קוראים ת'הודעה ש'ך?

maorubin

New member
עוד מעט!...

בינתיים אין כלום.... לפי הנייבי נראה כי לקראת הסופ"ש ותחילת שבוע הבא יעלה משו... בינתיים הגלשן מעלה אבק... :\

Black Soul Om

New member
אלוויס זה מוריד לי את בילבונג אודיס

....יי על 40-50! אחי מחר זה כבר יהיה הכל במחשב! אני כבר מת לראות אותו! דרך אגב מתחיל לעצבן אותי שכל הודעה שניה בפורום היא שלי! או שאתם מדברים או שאני שותק ואז כל הפורום נפטר

W u t a n g

New member
אל תגזים

לא חרא... יש שם צילומים מטורפים של גלי ענק שלא תראה בשום מקום.. אבל תכלס בזה הסרט נגמר, אחרי רבע שעה זה מתחיל לחזור על עצמו. יש סרט הרבה יותר טוב שנקרא RIDING GIANTS מראים איזה חבורה של גולשים שהתחילה את כל הקטע של גלישת גלים גבוהים בשנות ה 50. והבנאדם שגילה את ה MAVERICKS בקליפורניה שיש שם גלים עצומים ומושלמים. קיצר... סרט טוב.

Bik101

New member
באמת על הפנים של סרט

תוריד את זה [Surf].Rip.Curl.Windows-DVDrip.by.SuperocK סרט קצר אבל אחד החזקים

maorubin

New member
חחח גם ארת זה יש לי...

וגם את הריידינג ג'יינטס... באמת אחלה סרטים.... את הבילבונג לא ראיתי....

Bik101

New member
רידינג גיאנטס גם על הפנים

רוב הסרטי גלישה שמנסים לספר סיפור די גרועים בכל מקרה יש סרט שאני מנסה להשיג המון זמן ואם למישהו יש אותו אני אתןם את כל הסרטים שיש לי ויש לי דיי הרבה billabong pump : זה סרט דיי ישן (יותר מ 10) ויש בו קטעים דיי נדירים של מארק אוקילופו גולש בגפריז בתור ילד בגלים מושלמים מי שרואה את הסרט יבין למה כל כך מתלהבים מג'פריז

sfl

New member
יש מצב

שהקרינו אותו בחיפה בערב גולשים..ככה לפני כמעט שנתיים?

Black Soul Om

New member
הוא ירד לי והוא באאן זונה של סרט!

אין מצב שגלים כאלה מטורפים בקורטז באנק לא ישאירו אותכם עם הפה פתוח... רק מלראות את זה אפשר להרגיש ת'אנדרנלין... ממליץ

למעלה