שאלה די דחופה....

alomm

New member
שאלה די דחופה....

אני וחבר שלי מתווכחים מתי הקימו בעצם את המשמר האזרחי......

epi

New member
תשובה לשאלה שלך

המשמר האזרחי הוקם ב10.7.74 לפי האתר של המשטרה...

תשובה לשאלה

לגבי השאלה שלך המשא"ז קם ב1973 לפני קום המדינה והוא התחיל תפעילות שלו ב1971 אני מקווה שעניתי על השאלה רועי

1973 לפני קום המדינה???????

ב"ה המורה שלך לתולדות הארץ מתה? או שהיית תלמיד גרוע???? באו אתן לך את ההסטוריה בקצרה: בתאריך 14.5.1948 הוקמה מדינת ישראל. המדינה הוקמה בשעה 4 אחר-הצהרים במוזיאון תל-אביב ברח´ רוטשילד. בטקס קרא דוד בן גוריון בהתרגשות את מגילת העצמאות. הטקס נמשך 40 דקות. "בארץ ישראל קם העם היהודי, בו עוצבה דמותו הרוחנית, הדתית והמדינת - זוהי זכותו הטבעית של העם היהודי להיות ככל עם ועם עומד ברשות עצמו במדינתו הריבונית... לפיכך, אנו מכריזים בזאת על הקמת מדינה יהודית בארץ ישראל היא מדינת ישראל"... למחורת התחילה מלחמת העצמאות..... כך שרועי, כדאי שתלמד הסטוריה, או לכל הפחות את המינימום תעשה, מה שאתה לא יודע, אל תכתוב : ) Kיציק

איציק חמוד שלי

תיקרא את זה בספר החדש שהוציא למשא"ז! על התאריך שהוקם המישמר האזרחי. וכך תתחיל להרגיע תיחס המגעיל הזה כלפי יום טוב רועי

איזה יחס מגעיל? מה שתית על הבוקר?

ב"ה ציינתי עובדה מוגמרת מתי הוקמה מדינת ישראל, באיזה יום, ובאיזה שעה, וע"י מי היא הוקמה. על איזה יחס מגעיל אתה מדבר? אדוני, נראה לי שבמקום קפה, שתית רד-בול, ואתה מעופף קצת... שתנחת, תקרא לי....

BoSco

New member
רועי נראה לי.....

שהקולה השפיעה עלייך ממתי המדינה הוקמה ב 1973???? אז רגע ההורים שלי נולדו בפלסטין?? ויצחק רבין ז"ל שירת בצבא הגנה לפלסטין?

איציקקקקק חחיחיי

סגרנו את זה כבר בפלא לו? כנראה כתבת את זה בבוקר -אז נתעלם חיחיי המשך יום נעים

למעלה