שאלה די דחופה :)

falloutgirl XD

New member
שאלה די דחופה :)

אני אספר את הסיפור שלי ואני מקווה שתוכלו לעזור לי :) לפני 3 שבועות נסענו אני, ההורים ואחי וחברים טובים של המשפחה לחופשה של שבוע במלון. כמו כל חופשה, הכרתי אנשים חדשים וחברים חדשים ובחופשה הזאת הכרתי מישהו מסויים וחמוד מאוד. בילינו יחד 3 ימים שבמבט לאחור נראים לי כמו 3 חודשים ולאחר שהוא עזב את המלון, דיברנו בפלאפון בערב והפכנו רשמית לזוג. מאז אנחנו עדיין ביחד ומדברים בפלאפון כל יום, כמה פעמים ביום כי הוא גר במרחק שעתיים נסיעה ממני. אני יודעת שאני עדיין לא יודעת מה זאת אהבה אבל אני מרגישה אליו משהו שלא הרגשתי לאף בן אדם אחר, משהו פשוט שונה. ההרגשה שהוא נותן זאת תחושה מדהימה ורק לשמוע את הקול שלו מרגש אותי ועושה לי טוב בלב כל פעם מחדש. אני בת 15 וקצת והוא בן 17 וחצי. הוא כבר סיפר להורים שלו ולמשפחה שלו עליי ואפילו אמא שלו שאלה אותי מתי אני באה לביקור אצלם בבית. אני לא סיפרתי עדיין להורים שלי אבל לאחיות הגדולות שלי כן סיפרתי כי אני מאוד מאוד קשורה אליהן בכל מובן שיש. הוא מאוד רוצה לבוא אליי הבייתה ולהכיר את המשפחה שלי אבל הבעיה היא שעוד לא סיפרתי להורים שלי עליו. תיכננתי לספר לאמא שלי אבל היא חלתה והיא מרגישה ממש רע כבר כמעט שבועיים. סיפרתי לחבר שלי שאמא שלי חולה והוא מסר לה החלמה מהירה וכל שיחה שלנו התעניין מה שלומה ואמרתי לו שכנראה אני אספר לאמא שלי עלינו היום. אני לא יודעת אם לספר לה היום על החבר שלי או לא כי אני מצד אחד לא רוצה להפיל עליה "פצצה" שכזאת כשהיא לא מרגישה טוב אבל מצד שני, עם כל יום שעובר אני מרגישה כאילו אני משקרת לה ואני ממש לא רוצה לעשות את זה. אני יודעת שאמא שלי לא תקבל את העניין יפה כי זה טבעי שכל אמא רוצה להגן על הבת שלה מפני כל גבר שנמצא בחוץ. אבל לפי דעתי זה טבעי ומובן שבגיל הזה יהיה לי חבר, אני בן אדם מאוד בוגר לגילי וככה גם מתייחסים אליי והוא החבר הרציני הראשון שלי אז אני רוצה שגם במקרה הזה יתייחסו אליי כאל בוגרת או לפחות ינסו. החבר שלי הוא לא מושלם כי אין דבר כזה בן אדם מושלם או חבר מושלם אבל הוא מתאים לי ומשלים אותי וטוב לי ככה. עכשיו לשאלה שלי, האם לספר לאמא שלי הלילה? ואם כן, איך לספר לה? איך אתן הייתן רוצות שיספרו לכן את זה בתור אמהות? ד"א, אני לא מדברת על אבא כי אבא יותר מבין ורגוע בעניין הזה :) אם אפשר תענו לי כמה שיותר מהר. אם יש לכן שאלות אתן מוזמנות לשאול. תודה רבה :) יש לכן פורום נהדר

falloutgirl XD

New member
ד"א,

היום הלכתי עם חברות שלי לקניות ובדרך קניתי לאמא שלי במבוק מזל כי אני אוהבת לקנות לה מדי פעם דברים. אז היום קניתי לה במבוק למזל ולהחלמה מהירה אבל אני לא רוצה שזה יתפרש כהתחנפות בגלל שאני רוצה לספר לה על חבר שלי. כבר נתתי לה את הבמבוק והיא מאוד אהבה אותו ואמרה לי תודה רבה. איך נראה לכן שזה יתפרש בעיניה? כחנפנות או שאין שום קשר? כי באמת שקניתי אותו בלי שום קשר לסיפור עם חבר שלי.

איחולי בריאות לאמא שלך

כתבת שספרת לאחיותיך הגדולות - האם אינך יכולה להתייעץ איתן לגבי סיפור לאמא? הן מכירות את אמכן יותר טוב מאיתנו ויכולות לתת לך עצה יותר טובה. כתבת שעם אבא שלך - יותר קל לדבר עלך כך - אז יש לך אפשרות לספר לו ולהתייעץ איתו. בנוסף - ככל שתדחי את הסיפור לאימך יותר - יהיה יותר קשה להסביר לה למה הסתרת ממנה. היא עלולה להפגע מכך. תתייעצי בהקדם עם אחיותיך ואביך ותספרי לאמא. גם אם אימך תלחץ ותקבל זאת לא כל כך טוב - תזכרי, שכמו שכתבת - המטרה שלה טובה - להגן על הבת שלה. אגב, האם לא יצא להם לראות את הבחור כשהייתם באילת?

אור2221

New member
בקלילות

אל תציגי אותו בתור "חבר" - זה מלחיץ אמהות, ואתם בקושי נפגשתם. תספרי לה שפגשת מישהו בטיול, שהייתם בקשר בעיקר טלפוני מאז, שהוא חמוד ונחמד ומתייחס אליך יפה ושיש לכם הרבה דברים במשותף, ושאת רוצה להזמין אותו אלייכם הביתה, כדי שהיא תוכל להתרשם שהוא בחור נחמד, ואת יודעת שהיא דואגת.

החלמה מהירה לאמא שלך - סיפרת לה?

איך היא הגיבה? היא ראתה אותו בנופש ההוא שניפגשתם לראשונה?

ענבאך

New member
מצד אחד, אני מבינה את החשש שלך,

ומצד שני, אני מנסה להבין למה מבחינתך זאת בשורה כל כך גורלית. האם יש לך ניסיון עבר [שלך או של אחיותיך] שבהן אמא שלך הגיבה בצורה קיצונית כל כך לבשורה כזאת? בסך הכל, זאת בשורה טובה. אז כן, הוא מבוגר ממך בשנתיים [למרות שאני חושבת שבגיל הזה זה לא כל כך קריטי, כי שניכם נמצאים במקום דומה בחיים], אבל חוץ מזה, האם יש לאמא שלך סיבה נוספת להטיל עליו וטו? את מתבטאת מאוד יפה, ואני חושבת שאת צריכה להגיד לה את מה שאת אומרת כאן [אם יהיה צורך כמובן]. קחי את הזמן וספרי כשאת מרגישה שנוח לך לספר.

למעלה