שאלה די דבילית..

סאראבי

New member
שאלה די דבילית..

אני רוצה לקנות נייד, עכשיו מעבר לשאלה איזה , איך ואיפה יש ל שאלה קצת אחרת.. אני רוצה שהוא יהיה מחובר תמיד לאינטרנט, לא בחיבור רק כשאני בבית אלא גם כשאני בדרכים. איך אני עושה את זה וכמה זה עולה? ואם אפשר לדבר בשפה של אנשים ולא מחשבים זה יעזור.. המון תודה..

gozala

New member
יתחבר לאינטרנט אם יש רשת פתוחה../images/Emo45.gif

זה קודם כל, ושאלה אם יהיה בו כרטיס רשת מובנה... ואם לא - תוכל לרכוש כרטיס חיצוני ולהתקין אותו ואז כאמור: אם יש רשת פתוחה המאפשרת להתחבר אליה בסביבה יהיה מחובר. (מקדונלד בארץ מאפשרים חיבור ומחזיקים רשת פתוחה בכל הסניפים שלהם). הנה מצב הרשתות באזור שבו אני נמצאת לדוגמא, אני מחוברת לרשת שהקמתי (ביני ובין השכן, את כל ההתקנה עשיתי על המחשב שלו...) ותו לא, כל האחרות נעולות!

Y.G.J

New member
מעבר לתשובה של חברנו...

חיבור קבועה לאינטרנב מקום נעשה על כרטיס PCMCIA שאפשר לקנות הן בחנויות מחשבים והן בחברות הסלולאריות... ואז להכניס אליו את הכרטיס SIM (בסלקום ואורנג') ואת הכרטיס המוגדר לפי המפר שלך (בפלאפון) ולגלוש מכל מקום... העניין של HOT SPOT שדובר עליו הוא בעיקר בבתי קפה, בתי מלון, מסעדות ומקומות פרטיים שקנו את זה ולא נעלו את הרשת שלהם... בכל מקרה גם אם הם לא נעלו אותה... השימוש בזה הוא לא חוקי משום שאתה משתמש בגישת אינטרנט של מישהו אחר שאין לך אישור לכך...(אני מדבר על הפרטיים) ועל כן חיבור קבוע באמת (מחוץ לבית האישי שלך שמחוץ לטווח של הראוטר שלך) רק על ידי כרטיס שהעלות שלו היא בערך 1000-1500 ש"ח והשימוש החשבוני שלו יקר בהרבה מאינטרנט בבית... המהירות המקסימלית שלו (לפחות באורנג' בדור השלישי) היא איזה 2 מגה... (רוחב פס) בהצלחה

Y.G.J

New member
במפה הוא יותר מפורט...

אבל בנאדם לא מתכוון לשבת בקרבת בית קפה או בתוכו... אלא שגם באוטובוס יהיה לו אינטרנט...

למעלה