שאלה די בנאלית..

מרילנצח

New member
שאלה די בנאלית..

מישהו יכול להגיד לי את הפירוש למילים ביפנית בתחילת "בתי קפה"???? ממש מציק לי!!!

ZVI Z

New member
יואו שיט זכרתי את זה פעם...

אממ עכשיו כבר לא ממש.עברי או מישהו דיבר על זה פעם אממ טוב לא אנלא זוכר אז עדיף שאנלא יגיד שטויות..

ZVI Z

New member
טוב אז אני חושב שאני זוכר שזה

קשור בסיגריות..

יש באתר

פירשונים.... תחפש שם בפירשונים של בתי קפה ושם כתוב.... וזה באמת משהו עם סיגריות... "אני מעשנת סיגריות אני מעשנת הרבה סיגריות" משהו כזה

../images/Emo124.gif טדדם טדדם

התרגום לקטע ביפנית מבתי קפה: my favorite thing is smoking cigarettes the cigarettes you used to smoke the cigarettes with the picture of a gypsy just like an old film star a cigarette in my mouth the smoke gets in my eyes and then i cry just like an old film star a cigarette in my mouth the smoke gets in my eyes and then i cry i don't mind and until you come back i'll live to cry today again נכון, אין קשר!!

מרילנצח

New member
וואי ממש תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וממש אין שום קשר אבל well לא נורא נשרוד!!

mick23

New member
אני יודע את הפירוש

לומדת איתי מישהי באוניברסיטה שלומדת גם לימודי מזרח אסיה, אז מכריחים אותם ללמוד איזושהי שפה זרה של האזור, אז היא בחרה יפנית, ולכן היא ידעה להסביר לי מה היא שרה שם בשיר כששאלתי אותה אז ככה: אני לא יודע מה אומרת כל מלה, אבל הרעיון הכללי הוא שזה מספר על מישהי שיושבת בבית קפה ומחכה לאהוב שלה, שהבטיח שיחזור. וכך היא יושבת ומחכה (יכול להיות שגם מציינים שם שהיא מעשנת סיגריות תוך כדי, לא יודע), ומתואר כיצד העצים משילים את עליהם, מתחלפת העונה, נהייה סתיו ורוח, ואז נהייה חורף, והיא עוד יושבת ומחכה... ומחכה... נורא יפה, לא? יופי, עכשיו אנירוצה תמורה לזה שפירשתי לך את השיר: מתי יש הופעה קרובה של עברי, כמה היא עולה ואיפה זה? ומה בנוגע לשמועות שהוא טס לגרמניה, הכפרון הזה??

מרילנצח

New member
אוקי אוקי...

הופעה קרובה: יום העצמאות בראשלצ, יום הסטודנט בבר אילן סתם סתם רגע בודקת לך כבר אחזור... טס לגרמניה.. הוא כבר טס והספיק לחזור..

למעלה