שאלה דיי קשה...

kaulem

New member
שאלה דיי קשה...

מדי פעם כשאני הולך לישון בערב אני שוכח להכניס את הניק שלי למצב away ורציתי לדעת אם יש דבר כזה שיעשה שכשבשעה 11 בלילה הוא ישנה את הניק שלי ל-^kaulem^\sleep או משהו כזה, מין מערכת קטנה שתעבוד כמו העדרות אוטומטית... מי שיעזור ענק!

havlaz

New member
פשוט ביותר, טיימר לשעה

timeraway 23:00 1 60 AuAway​
עכשיו בגלל שאי אפשר להשתמש באווי ב | נבנה אליאס קטן שישנה ניק, ויפעיל שוב טיימר
alias AuAway nick kaulem^\sleep timeraway 23:00 1 60 AuAway​
עכשיו קצת הסבר על הכל, קבעתי טיימר לשעה 11, שיפעל פעם אחת אחרי 60 שניות, מדוע? שאלה טובה, אם הייתי קובע שיפעל מייד (1 1) הוא היה נכנס לבלאגן, מכוון שהוא משנה ניק, ומפעיל את הטיימר שוב, אך עדין השעה היא 23:00 לכן אני קובע שבשעה 11 הוא יתחיל לספור 60 שניות, ואז יפעל, וכך כבר 11 ודקה, והטיימר החדש לא יפעל שוב, קאפיש?

kaulem

New member
תודע!

עוד משהו קטן: את הקוד של הגלאי ספליט אתה הולך להכניס במאגר הקודים או שלא?

havlaz

New member
חשבתי שהכנסתי..

תוכל להביא לי לינק חוזר להודעה?

kaulem

New member
לא צריך...

הקוד רק מסודר:
on *:quit: { if ((.net !isin $1) || (.net !isin $2) || ($3 != $null)) /halt if ($gettok($replace($1,.,$chr(32)),1,32) = %split1) /halt .timersplit -o 1 15 unset %split1 set %split1 $gettok($replace($1,.,$chr(32)),1,32) set %split2 $gettok($replace($2,.,$chr(32)),1,32) set %e 0 :nexte inc %e 1 if ($chan(%e) = $null) goto y /msg $chan(%e) %logo 8,2[NetSplit Detected On: $left(%split1,1) $+ $mid(%split1,2) $+ .dal.net & $left(%split2,1) $+ $mid(%split2,2) $+ .dal.net11] goto nexte :y }​
מקווה שזה בסדר...

Rul3R

New member
אני לא מסכים איתך

פשוט מיותר.. ברגע שאתה כותב לו 1 1 הוא יודע שהוא עושה את זה פעם אחת ומכבה את הטיימר, ככה שזה לא "יכנס לבלאגן" ויחזור על הפעולה של שינו ניק ולא צריך להשתמש ב60 בשביל שיחכה עד שתעבור דקה וה"טיימר החדש כבר לא יפעל שוב", וגם הקטע עם הטיימר מיותר, הוא יכול פשוט לכתוב timer 23:00 1 1 /nick kaulem^|sleep/ המירק יכול לקבל את ה"|" לדעתי. וגם עם השעה לא תיהיה בעיה וזה לא "יעשה בלאגן" בקיצור, הפקודה הנ"ל תספיק וזהו.

Rul3R

New member
תיקון טעות

"וגם הקטע עם הטיימר מיותר" אמור להיות "וגם הקטע עם ה alias מיותר"

havlaz

New member
לא הבנת

הקטע באליאס שהוא משנה תניק, ומפעיל טיימר חדש למעבר הבא למחרת בשעה 11, כאילו פעולה אין סופית, הוא יעבור כל יום. אם תחשוב שוב על הטיימר השני שמופעל, תבין למה הקטע הזה של ה60 שניות. מבין?

havlaz

New member
דרך אגב, הכוונה ב |

היתה להמשיך את הפקודה, לא בניק למשל /say cow | /say moo

havlaz

New member
תשים לב

הוא באליאס הוא משנה ניק, ושוב מפעיל טיימר כך בלי הפסקה

למעלה