שאלה דיי מוזרה

3D fly

New member
שאלה דיי מוזרה

אני לומד נהיגה כבר שיעור שמיני, אני אילתי אז אין כל כך בעיה של משטרות אז אני נוהג דיי הרבה ללא רשיון בעיר ונראה כי אני נוהג מעולה לגמרה, תמיד בודק את הסביבה מאותת מסתכל במראות והכל. משום מה בשיעורי נהיגה אני נוהג חרא, שוכח להביט לצדדים ולהפעיל איטוטים, יותר לחוץ המורה נוגע לי המון בהגה וטוען כי בקצב הזה נשאר הרבה זמן ביחד. איך אפשר להסביר את זה....?

3D fly

New member
ועוד דבר

כל המורים חמומי מוח וצועקים, חסרי סבלנות כאלו, ומעצבנים....

דיקלה21

New member
יש מורים ויש מורים../images/Emo46.gif

אני הייתי פעם אחת עם מורה עצבני שיותר מזכיר מ"כ בצבא הרוסי מאשר מורה נהיגה, ונשבעתי שבחיים אני לא נכנסת איתו לאותו רכב. באותו שיעור נהגתי הכי חרא שנהגתי מעודי, כי הוא פשוט היה ממש עצבני וצעק עליי כשעשיתי טעויות.(לא קריטיות,זה לא שכמעט דרסתי מישהו) אז נלחצתי ובמקום לשפר נהגתי יותר גרוע. אז לגבי הלחץ,הבנתי את הנקודה- בגלל שהמורה שלך לא נחמד,חמום מוח ולא סבלני, הנוכחות שלו מלחיצה אותך.נקודה. עצה- תחליף מורה, תדבר עם אנשים שימליצו לך על מורה טוב וסימפטי. אם תהיה עם מורה נחמד, תראה שממש יהיה לך כיף לנהוג איתו. בהצלחה בהמשך.

דיקלה21

New member
שניה אני צודקת?

הוא באמת אחד כזה עצבני? אם הוא באמת כזה שלא נוח לך איתו, אז תחליף, אתה לא חייב לו דין וחשבון.מקסימום תגיד אין לי כסף להמשיך עכשיו. ותחליף. אתה חייב להרגיש בנוח עם המורה שאתה לומד איתו, אתה משלם כסף בכדי לדעת לנהוג טוב. והוא לא המורה היחיד באילת.אני מניחה. ולפני שאתה עובר מורה, שוב, תשתדל להשיג המלצות עליו.

3D fly

New member
את צודקת מאוד

אבל יש אנשים שטוענים שהוא מורה טוב. אבל מורה שאומר לי באמצע השיעור "תגיד אין לך מספיק קורדינציה גם להפעיל איתות וגם לסובב את ההגה" זה דיי מעצבן שבעיקרון זה לא ככה

Superdror

New member
או שהמורה שלך באמת מלחיץ אותך

או שאתה פשוט חושב שנהגת הרבה או שאתה פשוט חושב שאתה יודע לנהוג ובעצם אתה לא יודע לנהוג בכלל - אבל בוא לא נתווכח על זה. בהצלחה.

למעלה