שאלה דיי דחופה

שאלה דיי דחופה

כלבה של חברה מאוד טובה שלי הלכה לאיבוד לפני כמה חודשים... מפשחה מצאה אותה ביום שהיא אבדה (לפי מה שהם סיפרו) ולא לקחו אותה לבדיקה של שבב.. לפני יומיים התקשר הוטרינר שלה ואמר לחברה שלי שמישהו הביא את הכלבה אליו חיסון.. היא יצרה קשר עם המוצאים... והם מבחינתם... מוכנים להחזיר לה את הכלבה היום.. אבל.. הם רוצים 1000 ש"ח... זה לא קצת חוצפה?? אם הם היו בודקים לה שבב ביום או יום אחרי שמצאו אותה... היא כבר הייתה חוזרת להיות מאושרת עם הבעלים המקורי שלה... ולא רק זה.. נשמע לי חוסר אחריות מזעזע להחזיק כלבה שנמצאה כביכול משוטטת בבית עם ילדים ובעלי חיים אחרי ולא לחסן אותה כמה חודשים... הכלבה אבדה לפני 4 חודשים בערך.. גם אם הם ידרשו את ההוצאות של האוכל בחזרה... זה עדיין לא 1000 ש"ח... איך מסתדרים עם דבר כזה??? יש חוקים בנושא??

yoyo80

New member
לא יודעת מה להגיד לך - אבל אם זה היה הכלב שלי

חלילה, הייתי משלמת וסוגרת עניין. הידיעה שהיא ישנה במקום אחר עשר דקות אחרי שהייתי שומעת שהיא נמצאה הייתה מביאה אותי אליהם לדלת. ואם זה היה 800 שקל, היא הייתה משלמת? ואם 200? אם זה העקרון מול הכלבה - הכלבה לוקחת. אבל זו דעתי האישית לגמרי.

lili95

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לחשוב על להשאיר את הכלב שלך בבית זר בגלל כסף זה די מזעזע לטעמי. אגב, את בטח תשמחי לשמוע שמצאנו לגברת פנסיון שמקבל כלבים ללא אודישנים...

yoyo80

New member
אני מבינה שהפנסיון הזה לא נמצא בפולניה../images/Emo3.gif

ושהם מקבלים גם כלבים שאוכלים עם פה פתוח. אני שמחה שמצאתם - תהנו בחולארץ!!

lili95

New member
תודה ../images/Emo24.gif אני שמחה שלא הגענו למצב

שבו אנחנו נעזרים באשף קו"ח של Yנט על מנת לשפץ את קורות החיים של טינה

היא רצתה ללכת לשם ברגע ששמעה אבל..

המשפחה ממש ביקשו שהיא תשאיר אותה עוד יום יומיים כי הילדים שלהם מאוד נקשרו לכלבה ושיוכלו להפרד ממנה כמו שצריך.. היא בכל זאת הייתה איתם כמה חודשים... ובגלל שהחברה שלי מאוד מתחשבת ומבינה מה זה להפרד מהכלב שלך.... היא הסכימה... היא תלך לקחת אותה בכל מקרה... גם אם היא תצטרך לשלם עליה 1000 ש"ח... אבל זה פשוט.. נשמע לי כל כך גרידי ולא פייר...

lilithmm

New member
מצאתי פעם כלב

(לא רק פעם אחת אבל זה במיוחד לסיפור שלך) לא היה לו שבב ולא חיסון ובסוף מצאתי את הבעלים אחרי שבוע. עד הזמן הזה היו לי הוצאות של מעל ל500 שח וממש לא התכוונתי לאמץ אותו. לא קיבלתי שקל תמורת הכלב למרות שביקשתי החזרים על הכלי אוכל שלו וכל מה שקניתו לו ומסרתי להם אותו עם הציוד החדש. וזה לא בסדר. היום לא הייתי מחזירה לאותם אנשים את הכלב שלהם כי לדעתי הבית לא היה טוב.

WTR

New member
אני הייתי משלמת ומחזירה אותה לביתה סופסוף...

NoKi2sh

New member
כנל.

אפילו הייתי לוקחת הלוואה, הנסיכה שלי שווה הכל. הם ככ רוצים את הכסף?- שיקחו. העיקר יחזירו את הכלבה.

shima

New member
משפט שלמה

מצד אחד הם אספו כלבה מהרחוב, טיפלו בה ניקשרו אליה, הצילו אותה בעצם. מצד שני המעט שיכלו לעשות זה לבדוק אם יש לה בעלים. לדעתי הם ביקשו 1000 ש"ח כדי שחברה שלך תוותר על הכלבה. זה לא יפה, אבל מה זה חשוב, העיקר שהכלבה שוב בבית.

למעלה