שאלה דיי דחופה

בל בל

New member
שאלה דיי דחופה

מקווה שתוכלו לעזור לי. לגבי חניות- יש מורים שמלמדים כניסה לחניה לפי סמנים , עכשיו רציתי לדעת כאשר נכנסים לחניה במאונך ברוורס כמה צריך לסובב את ההגה לכל צד? האם זה שני סיבובים לצד אחד ואחר כך סיבוב וחצי לצד השני? זה נשמע שאלה מטומטמת אבל המנהל של הביה"ס לנהיגה שלי ממש מקפיד על זה שאני אלך לפי הסימנים ואני לא כל כך זוכרת אותם. בנוסף לכך , מהם הסימנים של כניסה לחניה במאוזן ברוורס ? עשיתי את זה רק פעם אחת וגם את זה אני לא כל כך זוכרת. המון תודה, אני מקווה שתענו לי מהר כי מחר יש לי טסט פנימי בבוקר ואני ממש מקווה לעבור אותו למרות שלפי מה ששמעתי המנהל דיי מקפיד וקשה לעבור. נ.ב היום היה לי את השיעור נהיגה הכי גרוע שהיה לי, עשיתי פאנצר שהמורה אמר שהיה לפני שהתחלתי בכלל לנהוג ושלא אני עשיתי אותו אבל מאז שגילינו אותו נלחצתי לאללה ואני לא מפסיקה להסתכל על הכביש ולחפש דברים שיכולים לפנצר לי את הגלגל- בקיצור אני לחוצה פחד.

be_roo

New member
הסימנים משתנים מרכב לרכב

ואין ברירה אלא לזכור אותם בעל פה.

miss_t

New member
אני אנסה להסביר

במאונך- סיבוב אחד של כל ההגה, נכנסים עם המכונית עד שמגיעים ל-45 מעלות, ואז מסובבים את ההגה עד הסוף לצד השני וממשיכים להכנס. במאוזן(למרות שלי זה גם קצת קשה)- מסובבים את ההגה עד הסוף כאשר רואים את הקצה של המכונית במראה ואז מסובבים את כל ההגה. צירפתי ציור, מקווה שהוא יעזור.... בהצלחה מחר!!!!

Superdror

New member
היו לך כוונות ממש מעולות

והמון כל הכבוד על ההשקעה
, אבל אם תעלי על האוטו שלי למשל ותנסי את 2 הטכניקות שלך, בחנייה במאונך את תמצאי את 60 קילומטר מהמדרכה ואילו בחנייה במאוזן סביר להניח שתצטרכי לעשות רוורס אחורה בשביל לא לדפוק את האוטו שבשמאלך, או בכדי שלא לדפוק לי את הצד הימיני של מכוניתי. טכניקות חנייה כפי שBe_roo ציינה זה דבר שמשתנה מאוטו לאוטו, זה תלוי באורך של האוטו, בהיגוי שלו, ברוחבו של האוטו ואולי אפילו במרחק בין הסרן הקדמי לאחורי ומיקום הסרנים ביחס לשלדת הרכב. אני מבטיח לך שאם תעלי על 10 רכבים שונים ותנסי את הטכניקות הנ"ל בכולם, תגלי שאותן טכניקות לא תמיד פועלות. בכל אופן, אין הרבה מה לעשות, צריך לזכור את מה שהמורה לנהיגה מלמד אותך לגבי האוטו שלו, בעתיד כשתנהג/תנהגי על האוטו של ההורים, אז כבר תפתחי לעצמך טכניקה משלך. המון בהצלחה בהמשך לימודי הנהיגה דרור.

בל בל

New member
תודה לכם על העזרה ../images/Emo140.gif

עברתי את הטסט הפנימי נקווה עכשיו שילך לי טוב בטסט האמיתי.

למעלה