שאלה/דיון...

שאלה/דיון...

מי לדעתכם הקבוצה עם הסגל הכי טוב בעולם ב-FM 2006? מי לדעתכם השחקן הכי טוב ב-FM 2006? ואחרון, מי השחקן שמתחיל מתחת לגיל 20(והוא לא מהמפורסמים כמו ווין רוני) הטוב ביותר?

TomZiZi

New member
קצת בעייתי לענות על זה

סגל: מילאן עם הסגל הטוב ביותר, אבל לא להרבה שנים, צ'לסי עם הסגל הטוב ביותר גם לטווח הארוך. השחקן הכי טוב במשחק: הנרי, זלטן הצעיר הטוב ביותר: מוקוונה, קאלו וקרלון (הם לא הכי טובים בעונה הראשונה, אבל אחרי כמה שנים הם יכולים להיות הכי טובים בעולם)

TomZiZi

New member
בבקשה, עם עוד כמה

Lebohang Mokoena- קשר שמשתפר בצורה אדירה במשחק Salomon Kalou- שחקן אהוב מאוד עלי, הפך לשחקן חובה אצלי Kerlon- חלוץ ענק, ממש צעיר ועוד כמה: Sherman Cardenas- קשר שמאלי-מרכזי מצוין, מקולומביה, בן 16 Huntelaar- יוביל את הולנד בעתיד, חלוץ ענק Fred- קצת יותר ידוע, סקורר גדול Ochoa- שוער מקסיקני צעיר וזול שהופך בקלות לאחד מהשוערים הכי טובים בעולם. Freddy Gurain- קשר אחורי/ימני טוב מאוד Sasha Lakovenko- אוקראיני צעיר, טוב וזול Carlos Magno- שחקן אגף ימין מעולה Kompany- בלם אדיר, אבל לא זול וקל לקנייה Vanden Borre- מגן מעולה וצעיר, מבוקש מאוד והקבוצות הגדולות רוכשות אותו על תחילת המשחק Marcelinho- חלוץ ברזילאי בן 18, לא יקר, ושווה כל יורו.

תודה!+שאלה

היית מכניס את רוסי ממנצ'סטר ואת דה יונג ומאקסוול מאייאקס לרשימה?

SiC

New member
חלק

רוסי בינוני דה יונג בסדר ואקסוול מתפתח להיות אחד התותחים

SiC

New member
גודל נתונים

זה תלוי בגודל ה DATABASE שהתחלת איתו. יכול להיות שבגודל שבחרת הוא לא מוצא שחקן כזה

SiC

New member
דעתי

אני חושב שדווקא ליובה יש את הסגל הטוב במשחק. השחקן הצעיר הכי טוב הוא סילבה או ג'ונתן גרינינג. לגבי השחקן הכי טוב? אני לא יודע יש הרבה... אבל מה שבטוח זה לא רונאלדיניו :)

xhka

New member
הנה....

השחקן הכי טוב במשחק ללא ספק זה זלטן כובש גולים כמו גרעינים אתם ראייתם את הרייטינג שלו?? הכל 20 חחח הסגל הכי טוב ? צלסי , מילאן, באירן מינכן.... השחקן הצעיר הטוב ביותר.? פרדי גוארין...ריקרדיניו לא כולם מכירים אבל פשוט שחקן חייתי הרייטינג שלו לא בשמיים אבל הוא תוקע 30 ומשהו גולים בעונתו הראשונה באירופה....

sok777

New member
ממ

הסגל הכי טוב בעולם? בעונה הראשונה? אממ.. נראה לי שמילאן או יובה. השחקן הכי טוב? זה תלוי בעמדה.. אממ אני חושב שבעיקרון השחקנים הכי טובים הם- זלטן, קסיאס, באלאק.. השחקן שמתחיל מתחת לגיל 20? אממ.. אולי גוארין.. מוקואנה אולי..

למעלה