שאלה\דיון

MetalliKosta

New member
שאלה\דיון

כידוע פול דיאנו הסולן הקודם (לפני ברוס) של מיידן עדיין מופיע והוא עולה עם הרכב שמנגן שירים של איירון מיידן. אגב מי שלא יודע עוד פחות מחודש הוא יופיע על אותה במה בטורקיה עם אורפנד לנד :) מה שאני לא מבין זה איך יש לו זכויות לבצע שירים של מיידן? כי עד כמה שאני יודע הוא עושה גם שירים חדשים יותר שאין לו שום חלק בכתיבתם...

barlevy

New member
השירים שדיאנו עושה

הם מ2 האלבומים הראשונים של מיידן אלבומים שפול היה שותף פעיל מאוד בכתיבתם אז מן הסתם יש לו זכויות על השירים האלה כנראה שיש לו איזה הסכם עם האריס לבצע שירים מאותה תקופה גם אם לא כתב אותם- כמו PHANTOM OF THE OPERA

rafi k

New member
פעם קראתי במטאל האמר

שהוא רצה לתבוע את מאיידן על זה שהם ניגנו את KILLERS בהופעות

DarkLuPuS

New member
סוף סוף דיון איכותי יכול להיות פה

טוב אז לדעתי, לפול מגיע לבצע את השירים הישנים. אולי אין לו חלק בכתיבתם, אבל בתקופתו במיידן הוא היה סולן ממש טוב, וזה חלק מההצלחה של הלהקה. לדעתי, הוא אפילו יותר מתאים מברוס לשיר במיידן, לא בגלל שברוס לא טוב (ואין ספק, שברוס בעל יכולות שירה הרבה יותר טובות משל פול), אלא בגלל שהקול של פול לדעתי, הרבה יותר מתאים להאבי מטאל שמיידן נינגו באותה תקופה. ו... אני הולך לראות את פול דיאנו בטורקיה
יש עוד מישהו מהפורום שמתכנן לנסוע?

FireoaK

New member
פול לא משהו

הוא נתן להם את ההתחלה, אבל כמו ששמת לב הוחלף במהרה. ולדעתי הוא לא התאים כי הוא די מוגבל קולית ולא היה לו ייחוד כזה גדול. דיקינסון גרם לכזאת השפעה עצומה בעולם המטאל שפול נעשה מאוד קטן לידו אז תאר לך מה היה קורה אם פול היה נשאר ודיקינסון היה מתפרסם בלהקה אחרת. איירון מיידן היו סתם עוד להקת הבי נשכחת ולא מוערכת מספיק אם בכלל. ןפול כיום ממש חרא. אם הייתי נוסע זה כדי לראות את בלייז ביילי האדיר עם הלהקה שלו בלייז! מומלץ ביותר! בלייז פשוט אדירים!

למעלה