שאלה\ דיון

NiKi†a

New member
שאלה\ דיון ../images/Emo181.gif

האם הייתם רוצים שמיוז יחליפו סגנון? אל תענו לי כן\לא (כאילו גם
), אבל תפרטו. למה אתם רוצים שזה ישתנה, או למה לא. מה אתם אוהבים בסגנון ואתם רוצים שישאר\ מה לא. You Know

daisy girl

New member
ממשלא.

הרי לא הייתי אוהבת אותם אם לא בזכות הסגנון הייחודי שלהם. רק תנו לי נגיעות קלאסיות ואלקטרוניות בשירי רוק מתקדמים [הקול של מאט גם עוזר] ואתם יכולים לגרד אותי מהרצפה. הסגנון שלהם מלמד על הבנה ואהבה עמוקה למוזיקה. הרבה יותר מכל הלהקות-חרא שהסולן יודע קצת לנגן בגיטרה, וההוא היה מתופף מצוין בטרום חובה, אז הבה נקים להקה. במיוז יש רגש. יש חיבורים ומאפיינים כל כך מיוחדים ושונים, שעושים את המוזיקה שלהם באמת טובה. לדעתי לפחות.

קוף חלל

New member
הייתי רוצה שהכיוון הכללי ישאר.

אבל הייתי רוצה שבאלבום הבא יהיו עוד שירים בסגנון Forced In. ושלא יוותרו על הקטע של שירים מהירים וחזקים כמו תסמונת שטוקהולם וTSP.

Dark Muse

New member
כן

השירים השקטים שלהם האחרונים פשוט משעממים. לשלב את הקול של מתיו עם מוזיקה יותר חזקה יעשה אותם הרבה יותר טובים.

jordan bellamy

New member
כמו כולם.

זו שאלה מצויינת לפי דעתי... התשטבה שלי היא כזאת: הסגנון של מיוז באמת ייחודי ומסוגנן. ואם שמת לב(ואני מקווה שכן)...מיוז בכל אלבום נותנים כל פעם משהו שונה, משהו חדש...והם כל פעם מחדשים את עצמם. יש כאלה שיגידו שאני טועה,אבל אני חושבת -וכבר אמרתי זאת בעבר..שבאלבום החדש רואים ושומעים שמיוז מנסים לגעת בעוד שכבות וסוגים של אנשים. הם לקחו את המוסיקה ושינו אותה...רוב השירים עם אותו סגנון שאליו אנו רגילים..אבל יש שירים שבולטים בייחודיות אחרת. מיוז גם טענו לפני זמן קצר,שאין להם סגנון שרק בו הם דבקים...להיפך הם מערבבים סגנונות ורוצים לשנות כל פעם סגנון. אני מצפה כבר לאלבום הבא בקוצר רוח...אני מאמינה שהם יפתיעו את המעריצים ואת כל העולם בחומר חדש ושונה ...

Franz Ferdinand

New member
לא ממש...

הסגנון שלהם הכי טוב שיש! הוא כל כך טוב שאי אפשר להגדיר אותו אפילו! כמובן שבעקרון הם "רוק אלטרנטיבי" אבל יש להם השפעות מכל סוגי המוזיקה! (במיוחד time is runing out עם השפעות הפופ החביבות שלו שכולנו למדנו לאהוב...
) בעקרון, אם הייתי יכולה לשנות משהו בסגנון שלהם אז הייתי מוסיפה יותר השפעות מטאל כגון Stockholm Syndrome שכבר הזכירו פה... וזה הכל. חוץ מזה - הם מושלמים!!! עוד משהו שקצת לא קשור לסגנון המוזיקה אבל קשור לסגנון אחר: מאט, אתה חייב להיגמל מחולצות הפיקאצ'ו! זה קצת הורס את המראה ההורס שלך... אני מבינה שאתה רוצה להיראות מיוחד, ואתה תמיד נראית מיוחד עוד לפני ה"שינוי", אבל יש גבול לכל מראה מיוחד!!! וגם אתה חייב לחזור לקוצים המושלמים שלך!!! הפוני הזה שמחליק לך על הפנים הנהדרות והמצולקות שלך די מגעיל... מצטערת, אבל זו האמת!

jordan bellamy

New member
ואיי גם אני אמרתי את זה !

אוי איזה מצחיק,גם אני אמרתי בדיוק אבלללל בדיוק את מה שאת אמרת באשכול אחר. גם לי היו תלונות על חולצות הפיקאצ'ו ועל הפוני המכוער הזה!

למעלה