שאלה/דיון/סקר- הצעות מוזרות על שחקנים

Mano8

New member
שאלה/דיון/סקר- הצעות מוזרות על שחקנים

אהלן! יכול להיות שכבר עשיתם את זה בפורום, אבל לא הייתי פה הרבה (מאוד) זמן. השאלה שלי היא איזה הצעות מוזרות ומוגזמות קיבלתם על שחקנים שלכם או ראיתם שהיו במשחק? אצלי קיבלתי על מזואה אנסומבו הצעה מבית"ר של מיליון דולר, אז ביקשתי ככה (והם הסכימו): 3 מיליון דולר, 50% ממכירה הבאה, משחק ידידות ו.... מיכאל זנדברג חן עזריאל טוטו תמוז גל אלברמן אריק בנאדו ברור שהסכמתי, אבל אף אחד מהשחקנים לא רצה לעבור לליגה השנייה....

Mano8

New member
דרך אגב, סיפור השמירה הזו די בקצרה.

לקחתי את הפועל חיפה (כמובן). עליתי ליגה בעונה הראשונה. שחקני רכש: קים ג'ין-ייל הדרום קוריאני. ליאונל ואג'ניוני- דרום אמריקאי. שניהם משחקים באגפים. דני עמוס- שוער ישראלי. ואלה- בלם ישראלי. דלה ימפולסקי. רן יצחק היה מדהים, נבחר לשחקן השנה של הליגה וגם של הקבוצה (ע"י האוהדים). עונה שנייה סיימתי מקום שמיני (או שביעי? לא זוכר...) הבאתי את אלן מסודי, ואת אדוארדו לדסמה (לא הלדסמה המוכר) שהוא קשר מרכזי מצויין שנקנה ממני ב- 3.2 מיליון בסוף העונה. אוסוולדו פאג'ארו מגן ימני-שמאלי צעיר בחינם. גם את סאלח חסארמה (בלם רביעי בחינם). העונה הזו הבאתי את איתי אלקאלסי (או משהו כזה) קשר אחורי ישראלי צעיר, ואת מרטין סיביט- קשר אחורי דרום אמריקאי. את שי בירוק, ואת יהודה הוטה (בלם ישראלי). אנסומבו עזב בחינם לסנדרלנד בסוף העונה השנייה. במקביל הבאתי בסוף העונה הראשונה את כריסטיאן נאזירת, ובסוף השנייה את פאבלו אוצ'ואה, שניהם חלוצים דרום אמריקאים צעירים, נאזירת הבקיע בסביבות ה- 1.5 גולים למשחק ועשה ממוצע 8.5, אבל עזב בחינם למכבי נתניה בסוף העונה (כלבים, לא שמתי לב...) ופאבלו אוצ'ואה ממשיך בדרכו. כרגע אני בתחילת העונה השלישית והתחלתי בסדר (טפו טפו טפו...) אני באחד המקומות הראשונים (לא זוכר) אבל עדן בן בסט מאכזב... הוא מחטיא מלא מלא והבקיע 1 באיזה 9 משחקים. לפחות יש לו 4 בישולים. כנראה שאני לא אסיים את המשחק הזה כי אני מתגייס ביום שני עוד שבוע... אולי אח שלי ירצה להמשיך את המשחק. נקווה לטוב... סחטיין אם שרדתם עד עכשיו.

sok777

New member
יאללה הפועל !!

הפועל חיפה אימפריה
! מכירות מוזרות? חחחחח.. באחרונים לא היה לי, אבל .. בFM 2005 היה לי את אחד הדברים ההזויים. קבלו: הייתי בשמירה אגדית עם בארסה, כאשר יש לי בחוד את אט'ו', טבז (תותח על!!), איברהימוביץ' (אדיר!) וסביולה שבקושי משחק. אתלטיקו מדריד רצו את סביולה שהצעתי למכירה. התווית שלו הייתה נדמה לי 10 מיליון פאונד. העלתי אותם עד ל30 מיליון פאונד ואז ביטלתי. הייתי חזיר ורציתי עוד והם לא הסכימו. בסוף, הגעתי להסכם אדיר על מכירת הארגנטינאי. מכרתי אותו לאתלטיקו מדריד בתמורה ל15 מיליון פאונד + פרננדו טורס. חחחחחחחחח איזה פראיירים. יא אללה. פרננדו היה אחד הטובים עם תווית של 20+ מיליון פאונד. הנה הנתונים של החוד שלי בסיום העונה: אט'ו - 31 משחקים (+4 כמחליף) - 26 שערים. ממוצע של 8.11 קרלוס טבז - 24 משחקים (+7 כמחליף) - 27 שערים. ממוצע של 7.97 פרננדו טורס - 45 משחקים (+5 כמחליף) - 50 שערים (!!!). ממוצע של 8.50 איברהימוביץ' - 19 משחקים (+11 כמחליף) - 11 שערים. ממוצע של 7.67 וזה בסוף העונה. קיבלתי את טורס ו15 מיליון בתמורה לסביולה המסכן שנתן אולי 6-7 שערים בעונה מתוך 25 משחקים. אגב, עונה אדירה.. בסגל היה לי חוץ מרונאלדיניו, אט'ו, פויול, צ'אבי ודקו שבבארסה גם ככה: חורחה אנדראדה, וודגייט, נייג'ל דה יונג, דל הורנו, אסונסאו, גוארין .. ועכשיו מתחילים השמות הגדולים: צ'אבי אלונסו, באלאק, שניידר, דייגו, ולרון, טבז, איברהימוביץ', טורס ..

Mano8

New member
נחמד

בטח היה קל להחליט על ההרכב... הבעיה היחידה בקבוצות כאלו שכולם רוצים לשחק, ודי קשה לרצות את כולם כשכולם בטוחים שהם צריכים לפתוח. אצלי שאדי זבידאת חושב שהוא צריך לפתוח. (....?). ברור. כבר...

sok777

New member
חחח

כולם רוצים לשחק. זה טבעי. בדיוק בגלל זה משתפים פה ושם אחרים. דייגו שחקן ענק והיה אצלי אחד הטובים. שיחק רק 8-10 משחקים בעונה והמוראל שלו היה בשמיים. אני משתדל למצוא את המקום לשתף גם את אלו שמשחקים פחות. גם בסגל האדיר הזה של בארסה מצאתי מקום לתת לאסונסאו בן ה33 נדמה לי, לשחק איזה 15 משחקים בעונה למרות שהיה לי את צ'אבי, גוארין וצ'אבי אלונסו.

aviv19945

New member
אני כמעט מכרתי את צ'קול

אני כרגיל מתחיל עונה עם הקבוצה האהובה ביותר עליי: מ.ס. אשדוד. בית''ר מציעים לי על צ'קול 50 אלף דולר ואני רוצה תמורתו 3 וחצי מיליון דולר+ 50% מהעברה הבאה+ ברוכיאן+בן-שושן+יצחקי+עזריאל+ג'ונתן בורשטיין. לא ידעתי שהוא כזה טוב
. כמו-כן, על רביבו בית''ר הציעה לי את רפאלוב וזנדברג+ 50% מהעברה הבאה+ מיליון דולר. חיפה על רביבו מיליון ומאתיים אלף דולר+ 50% מהעברה הבאה+בוקולי. כמובן שהסכמתי לכל ההצעות למרות שלרוב אני אוהב לשחק עם קבוצות ולבקש מחיר גבוה מאוד, ולדחות את העברת העתק על בסף. אך לבסןף, כצפוי, בוקולי לא רצה לבוא אליי, אז העברה התבטלה, רפאלוב לא רצה לבוא, והעברה התבטלה, וגם יצחקי ובן-שושן לא רצו לבוא אליי, והעברה בוטלה. אביבו וצ'קול נשארו אצלי ורביבו לקח את פרס שחקן העונה
, וצ'קול סיים עם ממוצע 7.12, 12 בישולים ומלך הבישולים, ו-4 שערים! חחח בית''ר וחיפה נפלו בגדול...
!

למעלה