שאלה דחופה

אקס תות

New member
שאלה דחופה

החבר שלי אומר שיש לו מן מדריכים שאומרים לו מה לעשות והוא מתייעץ איתם.. לדבריו הן אינן רוחות... ואין מה לפחד מהם. מה זה יכול להיות? דבר נוסף, האם אדם שקרוב לי, שמת בהתאבדות בגלל מחלה קשה יכול להופיע כאחד מהמדריכים שלו? תודה

Dark faith

New member
להגיד לך בוודאות,

אני לא בטוחה שלמישהו בפורום הזה יש את הסמכות להגיד חד וחלק שכן. מה שאני יכולה להגיד לך הוא כזה, אני מאמינה שכן. בנוגע לחבר שלך- שוב האמונה שלי ושל רבים מהפורום היא- כי לכולנו יש מדריך ששומר עלינו, ובעצם משמש כמו מלאך מגן. שוב זאת אמונה, והבחירה שלך היא- במה להאמין.

אקס תות

New member
תודה רבה

אכן חשבתי כך אך זה מפחיד אותי אז העדפתי עוד דעה. תודה רבה.

עם אילו ישויות הוא מדבר?

עם מלאכים? כי זה ייתכן והגיוני שזה קיים בו. לא נראה לי שניתן לדעת אם אחד המדריכים שלו הוא החבר שנפטר ואני לא חושבת שכדאי להציק בחקר הדברים הללו.

אקס תות

New member
תשובות

אני האמת קוראת להם מלאכים אבל לא יודעת בדיוק מה הם. שאלתי אם זה קרוב מכיוון שהוא (המדריך) אמר לו לשמור עלי, הנכדה שלו. הוא קישר את זה אחר"כ כשסיפרתי לו שסבא שלי התאבד. הדמות צלעה, ולסבא שלי הורידו רגל כמה חודשים לפני שמת. פשוט מנחם אותי לחשוב שאולי זה הוא. אינני מתכוונת להפריע לו או לעשות סיאנס. רק מקווה שהוא בסדר. תודה.

אקס תות

New member
סבא שלי

אמא שלי (הבת של הסבא) אומרת שהיא גם מתקשרת איתו לפעמים בבית. ראיתי איתה תוכנית על רוחות, היו שם תמונות של כדורי רוחות (תוכנית בשם "רודפי הרוחות" או משהו בסגנון) והיא אמרה שהיא רואה כאלו... סבא שלי היה אחד האנשים הכי טובים שהכרתי בחיי. הוא מאוד דאג לנו. סבתא שלי נפטרה במלחמה ואולי הוא איתה עכשיו. ישנה דרך לעזור לו במשהו או שעדיף לא להתעסק בזה (אני מפחדת) תודה

אקס תות

New member
חתונה

אני מבקשת שתתיחסו להודעה ברצינות ושלא יצחקו עלי המכחישים... אם אשאיר ליד הקברים של סבתי וסבי הזמנה לחתונה שלי, האם זה יהיה מסוכן? האם עדיף בלי הזמנה מוחשית? האם בכלל מסוכן להזמין אותם (בלב, לא בסיאנס)... תודה.

נירא לי שהם ידעו כנסי

שסבא וספתא שלי מתו אמא שלי אמרה שעם היו שם לא בחתונה בברית של אח שלי הקטן

טוב נראה לי שלא כדאי לשים הזמנה מוחשית כי הם

לא בעולם המוחשי תבקשי בלב ואם זה יעשה לך טוב שימי להם הזמנה על הקבר (לטעמי זה לא הכרחי) ומZל טוב - הכי חשוב
לינוי

shay910

New member
תשובה

אני מצטרף גם ואומר כי אני לא חושב שלאף אחד יש הסמכות לומר מה קורה בעולם הרוחות, לא מתפקידנו לדעתי. ובכל זאת לפעמיים כן מרגישים ועולות השאלות אוקיי אז בכל זאת לאיפה כולם "הולכים" זה מעלה תהיות שלרובנו אין תשובות עליהן אשמח לשמוע תגובות בנושא השאלה שהעלתי חג שמח לכולם

למעלה