שאלה דחופה !!!

רוייקו

New member
שאלה דחופה !!!

יש לי ידידה רווקה, עובדת וגרה לבד. לאחרונה הציע לה מוכר בחנות גם טיפול ברייקי (בלי קשר למה שקנתה ממנו). היום עברה את הטיפול השלישי במספר. שעה וחצי כל טיפול. 90 ש"ח לשעה וחצי. עד לפה הכל פצצה. אלא שהיא מספרת לי שבשבוע הבא הטיפול יהיה רפלקסולוגי בעירום מלא. עד לפה הנגיעות היו מעל בבגדים.. האם טיפול רייקי, שכולל שיחות נפש וקבלה עצמית, כוללות חשיפה של הגוף בעירום ? עד כמה זה מקובל ? אשמח לכל תשובה תודה

LIOR25

New member
זה לא רפלקסולוגיה!!!!!!!!!

שלום! רפלקסולוגיה היא טיפןל במגע - ברגליים בלבד! אין צורך להתפשט גם ברייקי אין צורך להתפשט -אנרגיית הרייקי עוברת דרך הבגדים תמסרי לחברה שלך שהטיפולים שהיא עוברת הם לא רייקי ולא רפלקסולוגיה!!!! רק טוב ליאור

maxja

New member
אתיקה

האתיקה של מטפל רייקי אוסרת טיפול בעירום ובמגע במקומות אינטימיים. הטיפול חזק יותר במרחק מה מהגוף כך שאין שום צורך במגע פיסי. ברפלקסולוגיה כהוזכר מטפלים רק בכפות רגליים. מקווה שההסבר מספק.

../images/Emo104.gifתשובה דחופה!!!!../images/Emo104.gif

אין ואני מדגיש אין ואני חוזר אין שום טיפול ברפואה משלימה / אלטרנטיבית המתבצע בעירום מלא! (אפילו מסג´ בשמנים מתבצע עם תחתונים וחזיה המותרת רק בצד הגב) תן לידידתך את "עשרת הדיברות למטופל הזהיר" שאני מצרף לך כאן. בעיקר על סעיפים שבע ושמונה. בנוסף לכך רייקי מתבצע ללא מגע כלל במרחק של כחמש סמ´ מהגוף. הזהר אותה מיד! עשרת הדיברות למטופל הזהיר 1. מקצועיות: אל תהסס לבדוק מה ההכשרה של המטופל שלך. 2. חוזה טיפולי: האם הובהר לך לפני תחילת הטיפול מה הוא יכלול, ובמה הוא כרוך? 3. כספים: הקפד לסגור עניינים כספיים לפני תחילת הטיפול. 4. תלות: בדוק אם המטפל שלך מעביר לך מסר שאינך יכול בלעדיו. 5. דעה שונה: האם יש לך אפשרות להביע דעה השונה מדעתו של המטפל? 6. רכילות: אם המטפל העביר לך אינפורמציה אישית על מטופלים אחרים שלו, אז בוודאי מסוגל להעביר גם אינפורמציה עליך לאחרים. 7. חברות: האם המטופל רומז שאתם יכולים להיות חברים? אולי זה מחמיא, אבל זה עלול ליצור מעורבות רגשית שתסכן את הטיפול. 8. רמזים מיניים: האם השמיע המטפל מחמאות, רמזים מיניים, או אף נתן ליטוף או צביטה? 9. סיום טיפול: האם אתה חש בביטחון שהגיע הזמן לסיים, ואילו המטפל סבור שלא? 10 אינטואיציה: גם כשהכל לכאורה בסדר, האם אתה רגוע באמת? אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה