שאלה דחופה.... מייקל הוא באמת הומו כמו שאומרים כולם????
C CU22 האחת New member 12/3/07 #3 חחחחח-דחופה חשבתי מה כבר קרה ושאלו את השאלה הזאת כאן כבר 3 פעמים נדמה לי אם לא יותר לינק לדוגמא
C CU22 האחת New member 13/3/07 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
נ נצלי כל רגע בחיים New member 14/3/07 #9 ../images/Emo46.gifמה מצחיק???../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif כולהה סתם רציתי לדעת אם הוא הומו,ואני רואה שעשיתם מההודעה שלי בדיחת השבועע.אין לכם מה לעשות??? GET A LIFE מוגבלים!!!!
../images/Emo46.gifמה מצחיק???../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif../images/Emo46.gif כולהה סתם רציתי לדעת אם הוא הומו,ואני רואה שעשיתם מההודעה שלי בדיחת השבועע.אין לכם מה לעשות??? GET A LIFE מוגבלים!!!!
G gimi6 New member 14/3/07 #11 לא השאלה הצחיקה..אלא זה שכתבת בנושא "שאלה דחופה.." ! אז בסך הכל ניסינו להבין למה יכול להיות לך דחוף לדעת את זה.... למה לא יכלת לשאול פשוט בלי לומר שזה דחוף.. קאפיש?
לא השאלה הצחיקה..אלא זה שכתבת בנושא "שאלה דחופה.." ! אז בסך הכל ניסינו להבין למה יכול להיות לך דחוף לדעת את זה.... למה לא יכלת לשאול פשוט בלי לומר שזה דחוף.. קאפיש?
C CU22 האחת New member 14/3/07 #15 נכון הקטע של הדחוף זה מה שהיה מצחיק בהודעה וממש לא התכוונתי להעליב זה היה סתם בצחוק אם פגעתי בך אני מתנצלת
נכון הקטע של הדחוף זה מה שהיה מצחיק בהודעה וממש לא התכוונתי להעליב זה היה סתם בצחוק אם פגעתי בך אני מתנצלת
N noamoser New member 14/3/07 #12 ווא ווא מה קרה?! כולה צוחקים קצת.. מה חסר לנו הומור בחיים?!?!!? ו.. אוףף שאלו תשאלה הזאת מיליארד פעמיםםם! בנות! תבינו! הוא פנוי..! רררר
ווא ווא מה קרה?! כולה צוחקים קצת.. מה חסר לנו הומור בחיים?!?!!? ו.. אוףף שאלו תשאלה הזאת מיליארד פעמיםםם! בנות! תבינו! הוא פנוי..! רררר
M MineraL New member 14/3/07 #13 אל תקחי את זה ללב מצטער אם נפגעת אבל אני בטוח שאין כל כוונה להעליב או לפגיעה, את מזומנת לפנות אליי במסרים בנוגע לזה.
אל תקחי את זה ללב מצטער אם נפגעת אבל אני בטוח שאין כל כוונה להעליב או לפגיעה, את מזומנת לפנות אליי במסרים בנוגע לזה.
G gozala New member 13/3/07 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יצאה לך יופי של בדיחה!
S sweet fairy New member 13/3/07 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif