שאלה דחופה!!

• פותח הנושא kuani
  • פורסם בתאריך

kuani

New member
שאלה דחופה!!

כבר שנתיים שאני עושה מידיטציה בצורה אינטסניבית וקראו לי כל מני דברים מעניינים שהרגשתי ממש טוב איתם אבל פחדתי להמשיך(פעם אחרי 4 שעות של מדטציה נרדמתי ופתאום שמעתי שני אנשים מדברים הרגשתי משהו בראש שלי מתפקע, נוזל חם בראש, ופשוט יצאתי מהגוף שלי(זה פתאום הכה בי והייתי עם עיניים עצומות אבל הרגשתי שאני יוצא מהגוף שלי וכאילו אני מת אבל בצורה טובה כאילו אני הדים וכל מי שאני ומה שמסביב חסר משמעות והרגשתי ממש טוב אבל פחדתי כי חשבתי שאני מת והפחד החזיר אותי לגוף, וממש התרגשתי אחרי זה בגלל זה. כמו שאמרתי אני עושה הרבה זמן מדטציה וקראתי ספר של שי טובלי עם כל מני מורים רוחניים קראתי על אושו שאומר שיש משהו שמכה בך משום מקום ושזה טוב, אולי האגו פוחד באותו זמן ואז יש מאבק - זה מה שקרה לי עכשיו, ואני מרגיש חצוי. היה לי חום היום, והייתי כל היום במיטה אז החלטתי לנצל את הזמן בשביל לעשות מדטציה, לפני שעה קמתי מהמיטה בשביל לשתות מים ופתאום אני מרגיש שאני עומד להתעלף ואז פתאום שיש לי מישהו בצד השמאלי של הראש! קראתי את הסיפור של אנדרו כהן ששמע בגיל 16 קול שאומר לו להתמסר אליו וכמה שנים לאחר מכן הוא שמע שוב את הקול, אנדרו כהן התמסר אליו והוא נהיה מואר. יש בי שני צדדים, אחד אומר לי לא לפחד ולהתמסר לדבר הזה(אני - שכותב עכשיו, תוך כדי עוברות לי מחשבות של פחד ומצד שני הרגשות של משהו בתוכי שרוצה להתמסר). בגלל שהייתי חולה היום כל הגוף שלי היה חם היום, אבל יש בי גם עכשיו חלק שאומר שזה לא היה כל כך נורא. בקיצור אני לא יודע אם זה שד, אני הטבעי(כמו מה שקרה לאנדרו כהן), ומצד שלישי אולי המוח שלי שאומר לי שאני צריך לישון, או אולי סתם אשלייה בזמן מדטצייה. אבל אני ממש מרגיש שיש לי מישהו בראש שצוחק ומתגרה בי ומשתלט לי על הגוף, ומצד שני יש בי משהו שרוצה להתמסר, הדבר הזה משנה צורות פעם הוא צוחק עלי, פעם הוא הופך למשהו טוב שיש בי חלק שקט שרוצה להתמסר אליו. אני מרגיש מפוצל, בזמן שאני רושם עכשיו יש לי מיליון מחשבות בראש, גם עכשיו כשאני רושם אומרים לי לסגור את החלון ולא לשלוח את ההודעה, מצד שני יש קול אחר שרוצה לרשום.. אני מקווה שאתם מבינים, אל תחשבו שיש לי מחלה נפשית :) אני פשוט מפוצל ואני לא יודע אם אני זה האגו, או שמה שרוצה להשתלט עלי זה בעצם אני המקורי כמו שהייתי ילד(שצוחק עובד עליי ובודק אותי) או שזה מישהו אחר(כמו בסיפור של אנדרו כהן) שבודק אותי האם אני מוכן. תוך כדי שאני רושם יש בי מלא מלא קולות שכל אחד אומר משהו אחר, ואני לא יודע אם זה החלקים של האגו שאני עצמי אולי חלק ממנו, הרי הרבה זמן רציתי שמשהו כזה יקרה, מצד שני עכשיו אני פוחד. אולי זה שד או משהו כמו במאגיה השחורה, אולי זה משהו שבודק אותי אם יש לי את האומץ להתמסר אליו ואולי הוא טוב, ואולי הוא לא, אני לא יודע אני פשוט מרגיש מפוצל, ועדיין יש בי חלק שרוצה להתמסר אליו, זה שכל הזמן חיכה שדברים כאלה יקרו. בקיצור מי אני? אני מרגיש מפוצל כמו שגרדג'ייף מדבר על האני המרובה בתוך הגוף שלנו, ושאני מזדהה עם כל אחד, כולל זה שכותב עכשיו. אני אשמח אם תעזרו לי. האם אני שרושם עכשיו הוא האגו שפוחד להתמסר למשהו גבוה, או שיש שלב שבו גם האגו לומד להתמסר ואין מאבק?

Mist2

New member
החויה שאתה מתאר יכולה לנבוע

מהרבה מקומות.... זה יכול להיות דימיון, זה יכול להיות חולשה גופנית, מצב תודע גבוה....שילוב של הדברים ועוד. אני לא חושב שמישהו יכול לדעת בבירור מה אתה עובר כעת.... לכן אולי הדרכה צמודה יכולה לעזור. לפי דבריך אתה מתנסה בכל הדברים האלה לבד, ולא נעזר במורה או קבוצה...אולי זה הזמן לחפש כאלה... ואם יש לך מישהו שמדריך אותך, אז הוא הכתובת. לגבי מה שרשמת על היציאה מהגוף, ממליץ לך לחדול ולא לנסות שוב את החויה שבהקרנה אסטרלית או יציאה מהגוף, זה אלול להיות.....לא בריא במיוחד. אם תרצה אני יכול לכוון אותך למאמר שכתבתי בנושא.....בהצלחה.

למעלה