שאלה דחופה.

super nothing15

New member
שאלה דחופה.

קיבלתי מנילה ב22 לאוקטובור והייתי צריכה למלא אותה עד ה9 לנובמבר...מלאתי אותה כמה ימים לפני ה9 לנובמבר דרך האתר עולים על מדים (אחרי שישבתי שעות וחשבתי על איך לדרג כל תפקיד!!!!). עכשיו נכנסתי לקיוקס מידע והיה כתוב שהשאלון העדפות טרם נשלח ושאני צריכה לשלוח אותו בהקדם האפשרי (והמידע בקיוסק היה מעודכן לתאריך ה16 לנובמבר), התקשרתי ללשכ"ג והנציג אמר לי למלא אותו בטלפון\אינטרנט והבעיה היא שמערכת מילוי שאלון העדפות באתר לא פועלת וגם התא הקולי לא פעיל....זה אומר שאני נידונה לגיוס כלל צה"לי ולא אקבל זימונים לכלום??\:

כן

כמו שאני מכיר את קיוסק המידע, לא הייתי סומך על מה שכתוב שם, וגם אם את צודקת, תשכחי מזה שהמנילה עוזרת במשהו, "מנילה" , רק שמתגייסים צוחקים מהמילה הזאת, במיוחד כששומרים בעמדה.

super nothing15

New member
אז תכלס אין לי מה לדאוג..?

כי כבר התחלתי לשלוח פקסים עם בקשות לזימוניםP:

super nothing15

New member
התקשרתי וזה מה שאמרו לי...

לשלוח את השאלון דרך האינטרנט או הטלפון, המערכות כבר לא פועלות, לדעתי הן ניסגרו ב9 לנובמבר....(התאריך האחרון לשליחת השאלון:S)

Amazing18

New member
סתם מעפן הקיוסק מידע הזה

שבוע לפני הגיוס שלי עוד היה כתוב באתר שעדיין לא מילאתי שאלון רפואי אה אה ובגלל זה קיבלתי כבר מנילה ומויינתי ועוד שבוע אני מתגייסת...

Amazing18

New member
או :-O

התכוונתי שזה קרה לי פעם..
אני כבר בצבא

super nothing15

New member
אז מה את עושה בצבא?...

אני מפחדת שבגלל שכאילו לא דירגתי תפקידים אני אתגייס לכלל צהלי ואתקע בתפקיד שאני לא רוצה..

Amazing18

New member
אני מכירה כל כך הרב בנות

שהתגייסו כל"צ וכל כך נהנות מהשירות שלהם. באמת, יותר מבנות שמויינו וידעו לאן נכנסות. נכון שיש פה סיכון ענקי לקחת בזה שאולי תיפלי בתפקיד ממש מעפן או תפקיד שלא יהיה לך מושג עליו וסתם יקרוץ לך, אבל באותה מידה את יכולה ליפול על תפקיד ממש טוב.. אממ זה דיי עניין של מזל ועירבוב של הנתונים שלך... למה לא דירגת באמת?

Itamarro

New member
נצל"ש

יצאו מכתבים ליום סיירות ינואר?, מה הטלפון של מדור סיירות? :X

למעלה