שאלה דחופה

Jolleen

New member
שאלה דחופה

אני מתגייסת ב-13.11.06 עוד שבועיים וחצי קיבלתי בדיוק עכשיו הזמנה לתחקיר ביטחוני ב-30.10 אמרו לי שם להוריד את השאלון מהאתר של צה"ל ולהכנס ל"לוח מודעות", אבל נכנסת עכשיו לאתר וכל העיצוב שלו שונה ואין אפשרות כזו לוח מודעות. ואין לי מושג איך להשיג את השאלון הזה, ואני יודעת שזה שאלון ארוך מאוד וצריך לעבוד עליו כמה ימים. אני חייבת את השאלון הזה, מישהו יכול לעזור לי?
תודה מראש!

Jolleen

New member
תודה רבה, מצאתי את זה לבד כבר

אבל תודה שהגבת כזה מהר
אין סיכוי שיענו לי עכשיו בתל השומר הא?

Jolleen

New member
עוד שאלה חח

אני בלחץ בעמוד הראשון של השאלון הזה כתוב "מספר אישי בצה"ל" זה לא הקוד האישי נכון? אח שלי אמר לי שמקבלים מספר אישי רק בטירונות, זה נכון? לא למלא שם מספר או מה?

demoloc

New member
כן

תשאיר ריק , אם אין לך מקום למלא תעודת זהות אז תרשום שם , אם יש אז תשים פס על זה

Jolleen

New member
תודה../images/Emo24.gif

וזה לא קשור לתעודת הזהות, יש סעיף גם למילוי תעודת זהות. מספר אישי זה סעיף אחר, אני משאירה את זה ריק. שאלה נוספת חח יש טבלה שצריך לכתוב בה מחנך/ממליץ/מכר מבתי ספר יסודי, חטיבת ביניים.. אם אני לא שמרתי איתם על קשר עד היום (מן הסתם)- אז לא למלא שם? יקבלו את זה?

לא חייבים למלא הכל

מה שצריך זה את המחנך האחרון בכל בי"ס. אם אין לך את הטלפון\כתובת שלו אפשר לכתוב את הטלפון\כתובת של הבית ספר.

Jolleen

New member
תודה!

יש לי רק כתובת, אני מקווה שזה מספיק לגבי ממליצים- זה יכול להיות חברים של ההורים? ובכללי- חייבים למלא תעודת זהות וזה? זה הכרחי? כי אין לי עצבים לזה חח

Jolleen

New member
מישהו?

השאלה שלי היא, אם אני לא ממלאה תעודת זהות או פרט מסוים בממליצים/חברים, הם לא מקבלים את זה? או שזה אפשרי?

אם לא תמלאי פרטים אלו עכשיו אז

כשתגיעי ביום נתחקיר הם יגידו "חסר כאן פרטים כאלו וכאלו, הנה טלפון במשרדט. תבררי מה שאת צריכה ותחזרי עם שאלון מלא." זה מציק.

Jolleen

New member
איזה קרציות

דרך אגב, מה המספר שחובה שיהיה ? 3 ממליצים ו-3 חברים?

לא זוכרת בדיוק

משהו כמו 5/3 חברים שמכירים אותך מעל 6 שנים, ו3 מבוגרים מעל גיל 30 שמכירים אותך מעל ל5/3 שנים. אני לא בדיוק זוכרת אם זה 3 או 5. אני כן זוכרת שתחקיר זה כאב ראש.

הבהרה של הדברים..

בעיקרון חובה 3 חברים שמכירים אותך מעל 3 שנים... ו-3 מבוגרים גם שמכירים אותך מעל 3 שנים.. תחקיר זה באמת כאב ראש.. בעע =/

למעלה