שאלה דחופה!!

שאלה דחופה!!

אני חייל בן 1,8 אני בחודש- וחצי-חודשיים האחרונים מבצע פיזותרפיה ע"י כך שפעמיים ביום (בבוקר ובערב) אני שוכב על הגב ומחזיק משקולת של קילו אחד עם יד ימין ונותן לה לצנוח ולהימתח במשך עשרים דקות ועם כרית חמה בכדי להרפות טיפה את השרירים ובכדי להגיע לגמישות מקסימלית במרפק לאחר שפרקתי אותו לפני כ5 חודשים, במהלך ה20 דקות אני מרגיש את המתיחה ונורא כואב לי אך אני ממשיך לעשות אותה עד סוף הזמן שקבעתי לעצמי כי אני רוצה להחלים מהר ככל האפשר ולהגיע לטווח כמו ביד השניה. האורטופד שנתן לי את התרגיל הזה אמר לי לעשות את זה עם משקולת של חצי קילו (אני עושה עם קילו) ובמשך 10 דקות (אני עושה 20 דקות) אני מאריך את הזמן ומגדיל את המשקל בכדי להגיע תוצאות יותר טובות ויותר מהר. עכשיו שאלתי היא האם המשקל היותר גבוה שאני עושה איתו את התרגיל והזמן הארוך יותר עלולים להזיק לי באיזו שהיא דרך? האם המשקל גבוה מדי? האם ביצוע התרגיל הזה במשך חודשים רבים (ופעמיים ביום) עלולים לגרום לשחיקת הסחוס במרפק למשל? אני מציין עוד פעם שהכאב הוא כואב מאוד במרפק אך אני מרפה אותו ככל האפשר, אל רואים תוצאות מאוד טובות לאחר כל פעם. מקווה שתענו לי בהקדם האפשרי, התשובה חשובה לי מאוד! בברכה נמרוד

למעלה