שאלה דחופה

CARNIVORE

New member
שאלה דחופה

איפה יש חניונים בקרבת רחוב גת רימון? או רחוב לשם? השוק? אני ממש צריך לדעת בתודה מראש איתי

המלצתי היחידה: מונית ! בתל אביב רק

מונית! אם אתה רוצה להגיע למקום, ובזמן הדרוש >>>> מונית
לפני כמה שנים, מחרתי את האוטו שלי, לאחר, ששילמתי 1700 ש"ח דו"ח, באזור מגורי (!). עשיתי חשבון מדויק, במחיר האוטו, הביטוח, האמורטיזציה, והתיקונים, ממטולה עד אילת יכולה לנסוע במונית. כמובן, שאלו, "אך אפשר להסתדר בלי אוטו?" לאלה אומרת, שאני נוסעת רק במרצדס לבן, עם נהג...

GostaV

New member
רק עם קטנוע (מכירים את השיר?)

אבל שאלת על גת רימון המועדון? הרי ידוע שאם שותים לא נוהגים (וגם רוכבים)!!!!!!!!!!!

תל AVIVIT

New member
אוי אלוהים

אני לא אפרופו נהגי מוניות תל אביבים!!!!! לא סובלת אותם!נקודה. הם חצופים, ברברים, נוהגים לפי החוקים של עצמם, לוקחים זכות קדימה שלא שלהם! והכי גרוע....משייטים להם בכביש במציאת "טרף" בעודם לא מתחשבים בחוקי התנועה! סיטואציה: תל אביבית נוהגת להנאתה ברחוב אבן גבירול בנתיב הימני בעודה מזמזמת להנאתה שיר של "גזוז" חותכת אותה מונית במהירות שיא, בוולגריות, וללא איתות! תל אביבית המבוהלת עד פחד שולחת רגלה לדוושת הברקס ומתפללת ששום מכונית לא תפגוש אותה מאחור! לאחר שהחוויה המפחידה חלפה לה תהתה לעצמה מה גרם לבוזגלו נהג המונית לסטות בכזו פרעות ומה מסתבר...? ברור! בוזגלו צד טרף בצד ימין של הכביש והרי שכל נהגי ת"א אמורים לדעת שהזכות קדימה לנתיב זה או אחר היא של בוזגלו! אווה, יקירה, אני בספק אם זה משתלם לקחת מונית יום יום. ובכלל למי יש עצבים לשמוע את סיפוריו של בוזגלו נפוח החזה על בחורות תמימות שהוא מצליח להבהילן עד מוות!?

לירוי25

New member
תנסה ברחובות ליד התחנה המרכזית

הישנה. אני גר שם ולא עד כדי כך מסוכן ואפל כפי שאנשים נוטים לחשוב. זה בערך המקום היחידי בו תמצא חניה ומשם פשוט הולכים ברגל, 10 דקות מקסימום.

למעלה