שאלה דחופה...!!

shiran92

New member
שאלה דחופה...!!

שלום לכולם... 1.אני עדיין בתולה (אני חושבת),לפני כמה ימים אני וחבר שלי התמזמזנו,וכמו בכל פעם יש חדירה אבל לא עד הסוף,מכניס רק את הכיפה,כי אני מפחדת עדיין ולא מוכנה.בערב אחד שכבתי על הבטן והוא שכב מעלי והכניס את האיבר מין שלו ,אבל את האמת אין לי מושג לאן,יכול להיות שזה היה מכוון לאיזור הישבן,פתאום הרגשתי כאב כל כך חזק שלא יכולתי לנשום ולא יכולתי להגיד לו להפסיק אלא רק לאחר כמה שניות,הלכתי לשירותים וראיתי דם על התחתון,ייתכן שהוא רק פצע אותי?אז למה היה את הכאב הזה?איך אני יידע אם אני בתולה או לא?ולמחרת כשהתעוררתי היה לי כאבי בטן חזקים ביותר למשך כל היום-יש קשר לכל זה?תעזרו לי בבקשה..... 2. ועוד שאלה....כשהחבר מחדיר (חלקית) אז יש הפשרות שמן הסתם נכנסות לתוך האיבר מין שלי,יש סיכוי שמזה אפשר להיכנס להריון?או שאפשר להיכנס להריון רק אם הוא יגמור בפנים??? תעזרו לי בבקשה...

לדעתי

החדירה הייתה לנרתיק, והדם זה הקרום שנקרע. (אם אני צודק אז אמממ...מזל טוב, את כבר לא בתולה) אני שולל את אפשרות החדירה מאחור בגלל שיש צורך בכמה שפשופים כדי לפצוע שם משהו עד כדי כך שיירד דם. בקשר להריון, הסיכויי קלוש ביותר וכמעט אף פעם לא קורה, אך הוא קיים כי גם ה"נוזל שלפני" מכיל בתוכו תאי זרע.

מסכימה עם המאסטרו..למרות-

בקשר לשאלה "האם אני בתולה" למען האמת אני חושבת שזה ממש מצב פיכולוגי... בהרבה מקרים פעם אחת שאחריה את כבר "לא בתולה" עדיין אין זה אומר כי נפשית את אינך בתולה.. אני חושבת שזה יכול להיות דיון מעניין- מה אתן אומרות (או בנים- מה יש לכם להגיד בנושא...)- האם בתולה זה מצב פיזי, נקודה. או שיש לזה מרכיבים נוספים.. אני אתן לדוגמא את חברה שלי שלמעשה היא כבר ממש ממש לא בתולה אבל היא מתעקשת כל פעם שהיא בתולה- היא אומרת לי "אני עדיין בתולה- כל פעם אני מפחדת כאילו זה פעם ראשונה, כל פעם כואב לי כאילו זה פעם ראשונה, ואני עדיין מרגישה בתולה "

טוב, זאת כבר הפלגה

לכיוון הפילוסופיה המינית.... הבחורה שאלה תכלס...מבחינה פיזיולוגית - היא לא בתולה.

כרצונך גבירתי.

אני מסכים שיש הבדל בין פסיכולוגייה לפיזיולוגייה באובדן הבתולים. וגם אני לא חושב שזה שהבחורה פה איבדה את בתוליה עושה הופך אותה כבר לבעלת ניסיון בסקס...ההפך, לפי המצב שהיא תיארה פה מדובר בכלל ב"תאונה".

נועם m

New member
הממ..

בקשר לשאלה הראשונה אני לא יודעת, אבל בנוגע לשניה- בהחלט כן! עוד לפני שהגבר גומר מספר טיפות של נוזל זרע כבר משתחררות, ואם הן חודרות לנרתיק- אפשר להכנס להריון גם מזה. זה אמנם לא נפוץ מאוד, אבל קורה. אם את רוצה להיות בטוחה קני ערכה של בדיקת הריון ביתית... (וכמובן, להתחיל להשתמש באמצעי מניעה כדי שתהי רגועה יותר להבא).

למעלה