שאלה דחופה איפה משודר סאות' פארק בארץ ? בדקתי בביפ ואין לפי מה שראיתי.. יש לי HOT. תודה.
O orkior New member 21/8/06 #1 שאלה דחופה איפה משודר סאות' פארק בארץ ? בדקתי בביפ ואין לפי מה שראיתי.. יש לי HOT. תודה.
R richter New member 21/8/06 #2 לא בדקת מספיק טוב כנראה סאות' פארק כן משודרת בביפ, כאשר רוב הפרקים מרוכזים ביום ראשון, עם שידור חוזר בודד ביום שני בשרשור הזה תוכל לראות את שעות השידור של העונה התשיעית, ובהודעה שמשורשרת אליו את שעות השידור של העונה השמינית.
לא בדקת מספיק טוב כנראה סאות' פארק כן משודרת בביפ, כאשר רוב הפרקים מרוכזים ביום ראשון, עם שידור חוזר בודד ביום שני בשרשור הזה תוכל לראות את שעות השידור של העונה התשיעית, ובהודעה שמשורשרת אליו את שעות השידור של העונה השמינית.
R richter New member 21/8/06 #4 לא ממש יש כנראה ב-RTL, אין לי מושג לגבי שעות. ובכל מקרה, זה בגרמנית..
B benedek22 New member 21/8/06 #5 חחחחחחחח זה מזכיר לי שראיתי את הסרט של סאות פארק עם הסינמה פופ אז היה כתוב שבגרמנית הם שינו שהאתר שהילדים נכנסו אליו היה של סרטים בריטים חולניים חחחחחחח
חחחחחחחח זה מזכיר לי שראיתי את הסרט של סאות פארק עם הסינמה פופ אז היה כתוב שבגרמנית הם שינו שהאתר שהילדים נכנסו אליו היה של סרטים בריטים חולניים חחחחחחח