שאלה דחופה

WTR

New member
כן, אבל דיברתי בלי קשר למה שכתבת

כלומר כתבתי בכלליות כי כמו שאמרתי, אצלי לדוגמא, לוקח יותר מחודשיים לסיים 4 קילו, אז במקרה כזה - לא שווה לקנות יותר מ4 קילו כי חבל על האיכות של האוכל, שהולכת ויורדת עם הזמן. מה הכוונה "תודה על הדאגה"? למה הציניות? (את נשמעת צינית, תקני אותי אם אני טועה) אני באמת דואגת, ורק המלצתי לך.. זה לא אומר שאת חייבת לעשות מה שאני אומרת. סתם המלצה ידידותית. משהו שאני הייתי מנסה. כי בד"כ באוכל לא בריא, החיות לא מרגישות שבעות. בגלל זה זה הדליק לי נורה אדומה שהחמוסים שלך אוכלים הרבה כ"כ, אבל אם אני טועה - אז אני מתנצלת. ובקשר לונוס - כן, אני יודעת. למרות שהיא עדיין אוכלת הרבה (כפול מולנטינו לדעתי..)

Sweet Fantasy

New member
זה היה חצי ציני

כי את אמורה לדעת שהחמוסים שלי מקבלים אוכל טוב, מה שגם סיפרתי לך שעברנו עכשיו לאקנה. והחצי השני, באמת תודה.
והם לא אוכלים אצלי הרבה, אבל בכ"א זה 3 חמוסים זה יותר מאחד ויותר מ2, וונוס אוכלת יותר כי היא לא החליפה לחורף, בקיץ הם אוכלים פחות.

mikonww

New member
היום יש את הבגרות במטימתיקה נכון ?

אז אם אני מבין נכון 3 גדול מ2, וגם 3 גדול מ1, איזה מסכנים בטח מרגישים ממש מנוצלים.

קינתי את הרויאל קנין

ב 13 אפריל.. (4 קילו) בוא נגיד שהתחלתי להשתמש בו בדיוק שקבלתי את פאדג' והוא עוד לא נגמר.. יש עוד כמות נכבדת..

נכון צודקת

אבל הכל תלוי ומשתנה מאדם לאדם. אם באמת אוכל של 9-10 קילו עולה 200 שקל, בשבילי זה לא כזה הבדל..אני חושבת שזה מחיר סביר לאוכל לבעלי חיים, משפחה אוכלת ב 250 שקל בשבוע.הוא יאכל את זה במשך חודש + ואני בספק אם אנשים באמת שמים כסף בצד אם חס וחלילה יקרה משהוא.למרות שזה דבר חכם לעשות... ולא יצא לי לראות אוכל לגורי חתולים בכמויות כאלה
ואת אמרת שאת משתמשת באוכל לבוגרים כבר...

Sweet Fantasy

New member
יש גם לגורים בכמות הזאת

פשוט הוא יקר יותר, עכשיו עברתי לאקנה גורים 8 קילו ב 140. אני בזמנו קניתי 9 קילו ב120 זה בכלל יצא לי מעולה, אבל לא היה לגורים. בגדול, אם מישהו מוצא אוכל איכותי במחיר ובכמות כזאת לבוגרים, זה משתלם חבל לפספס. ואמרתי לך, כנסי לחנויות המקוונות ,יש שם.

אקנה זה איכותי?

ברמה של רויאל קנין? כי אם זה עניין של + 20 שקל, זה נשמע אחלה דיל..פי שתיים בכמות ב 20 שקל

Sweet Fantasy

New member
אקנה זה אוכל איכותי

את יכולה לראות בטאגליינס את הטבלה שאיילת הכינה למזונות שלא עושים ניסויים, רשומים שם הערכים, המטרה היא להגיע לפחות לערכים המינמליים שחמוס זקוק להם (חלבון ושומן) ושהמרכיב הראשוני יהיה עוף ולא תירס, כך יודעים שהאוכל איכותי.

skarlet ohara

New member
אני הייתי לוקחת אותו

מה שנעשה כבר נעשה ניתוח להסרת בלוטות זה בורות, לא בהכרח התעללות. קורה, טועים. אם אתה רוצה את החמוס- קח אותו, ותחנך אותו ותאהב אותו כמו שמגיע לו. לפעמים מקבלים חמוסים עם עבר לא יודע, ומגדלים אותם לתפארת ואם זה מה שקרוב לך, ונוח לך, גם כלכלית, אני הייתי אומרת שתיקח אותו אם אתה רוצה.

WTR

New member
לא צריך לקחת חמוס ממגדל לא אחראי../images/Emo128.gif

כך מעודדים שמגדל כזה יביא עוד גורים... בדיוק כמו שלא קונים בחנות.

אני לא חושבת

שזה שלא יקנו ממנו את החמוס, ידפוק לו בשכל- לא- להביא עוד גורים,ולא יעשה להם ניתוחים וכו'. יש אנשים שלא ממש דופקים לזה חשבון. אם לא יקנו ממנו את החמוס, הוא אולי מסוגל פשוט לזרוק אותו לרחוב.. וחוץ מזה בסוף מישהוא כן יקנה אותו.

צודקת בהחלט

לא צריך להרתע מהחמוס בגלל שהוא עבר ניתוח כזה או אחר, זה שהבעלים שלו עשה לו את הניתוח זאת לא בעיה של הקונה. ההפך, מכייוון שהחמוס נמצא כרגע אצל בעלים ככ חסרי אחריות שעושים לחמוס שלהם דבר אכזרי כזה אז צריך לקחת אותו משם מהר.זה כמו להגיד לבן אדם לא ליקנות חמוס שיש לו מום או משו, שיש לו בעיה. זה כמו שאתם אומרים לא ליקנות חמוס בחנות. אבל בעצם, למה לא להציל אותו מההתעללות הזאת?אז הוא יהיה תוקפני, אז מחנכים אותו...זה לא כאילו זה לא אפשרי. אבל זה להציל עוד חמוס מסכן שיושב בכלוב פיצי כל היום. אני אישית כן אקנה חמוס שאני ארצה, בלי שום קשר לעבר שלו, ולבעלים הבורים שהיו לו..

Twinsen2005

New member
עודד.

כמה דברים.. 1. מנהסתם שאין שום סיבה שלא תיקח ממנו את החמוס. אני לא רואה שום טעם בלא לקחת ממנו את החמוס בגלל שהוא העביר אותו ניתוח מיותר. הרי שזו לא אשמתו של החמוס. במידה וזה נראה לך מתאים אתה יותר ממוזמן לדבר איתו על הנושא ולהסביר לו שמשיחה עם אנשים שמבינים עניין הוסבר לך שהניתוח שעבר החמוס היה יותר ממיותר. 2. דבר נוסף שאני תוהה לגביו הוא מחיר החמוס. ניתוח להסרת הבלוטות בטוח שאינו זול. מה שמביא אותי לשאלה, האם הניתוח מתבטא במחיר החמוס? במידה והוא כן, זה יהיה הזמן להבהיר לו שמכיוון והניתוח לא משנה מבחינת הריחות יותר מדי, אתה לא רואה שום סיבה לשלם את העלות הנוספת. אני בטוח שזה יוביל אותו למסקנות הנכונות לגבי הניתוח. 3. בוא תצא מנקודת הנחה שזה ממש לא משנה מה הסטטוס של כל חמוס שתפגוש בתור ניסוי בעניין הריח. אף אחד מהתהליכים כולל הסירוס שהם עוברים אינו משפיע מספיק משמעותית על ריח החמוס כדי שזה ישנה אם הוא עבר את התהליך או לא. וזה כולל סירוס, הסרת בלוטות וגם מקלחת טובה. חמוס שמגודל בסביבה הכי הגיינית ונקייה שאפשר זה החמוס שאתה רוצה לפגוש ולא שום דבר אחר. החמוסים של מייק למיטב ידיעתי מסורסים ומעוקרים אבל כמו שהסברתי, זה לא מספיק משמעותי. סע אליו, שב איתם שעה, תעקוב אחרי ההתנהגות, הריח. שמע ממייק קצת על החיים בצל החמוסים ותחליט. בהצלחה.

mikonww

New member
הלוו הלו מה קורה כאן ../images/Emo6.gif

א- שלום לך הרבה זמן לא דברנו ב- יש לך ביס מליצי בלוס פוף בפנים ג- מה יש לאנשים היום שמשנים לי את השם על ימין ושמאל ד- מיקי יודע מה אם בא לכם ממש אז מיכאל, אני מוכן גם מייקי. אבל מייק נו באמת
ה- כמו שאמרתי הם מסורסים מעוקרים, וכל החפץ לאסניף חמוסים מאזור הצפון מוזמן בכייף.

למעלה