שאלה דחופה

Montoya

New member
שאלה דחופה

רבותיי, יש לי שאלה די דחופה... הקטע הוא שבעוד יומיים אני אהיה בן 16.5 בדיוק. והשאלה שלי היא: האם כדאי להתחיל ללמוד כבר בשבוע הבא או שלחכות עד לחופש הגדול (אחרי כל הלימודים והבגרויות) וללמוד תוך קיץ נהיגה?

Moran84

New member
אז ככה!

זה לא קשור מה כדאי השאלה היא מה אתה מעדיף? אני אישית נורא רציתי להתחיל ללמוד לנהוג!!ובגלל זה התחלתי ללמוד בגיל 16.5 (השיעור הראשון שלי היה שבוע אחרי 16.5 כי ביום שבו קבעתי את השיעור הראשון שלי, שעה לפני השיעור, נקעתי את הרגל ולא יכולתי לזוז, אבל זה לא משנה זה סיפור אחר) בקיצר אני התחלתי בגיל 16.5 ופשוט מאוד לא הייתי לחוצה בשיעורים זאת אומרת לקחתי שיעור פעם בשבוע והיו אפילו תקופות של כמה שבועות שלא לקחתי שיעור (חופשת פסח, סמוך לבגרויות ומגנים וכו´) פשוט אתה צריך לחשוב כמה שיעורים אתה רוצה לקחת כל שבוע, אתה יכול גם להתחיל בגיל 17 זה לא כזה נורא, אבל אם אתה רוהצ רישיון תתחיל כבר עכשיו!

Montoya

New member
מורן...

תראי, הקטע הוא שלא משנה מתי להתחיל ללמוד, כי בכל זאת עד גיל 17 אסור לעשות טסט... וגם אם אתחיל עכשיו אז אני אוכל לקחת רק שיעור אחד בשבוע, כלומר 28 שבועות מינימום. כלומר אסייםבערך באמצע יוני שזה שיא הבגרויות. מצד שני אם אני אתחיל בקיץאז אוכל לקחת 3-4 שעורים בשבוע: זה גם ילך יותר מהר וגם עם יותר תועלת, ובסופו של דבר ההבדל הוא חודשיים בערך...

B.M.F

New member
נו, אם הכל מתוכנן אצלך ..

אז מה ההתלבטות ? נשאר רק שתחליט מה כדאי לך, להתחיל עכשיו או בקיץ.

be_roo

New member
מונטי, נצל את החורף

לדעתי כדאי לך לנצל את עונת הגשמים ולהתחיל ללמוד כבר עכשיו. יש יתרונות לדחיסת השיעורים על פני תקופת זמן קצרה. אבל לדעתי אם תלמד במרוכז בקיץ, תגיע לחורף הבא הרבה פחות מוכן, ללא שום נסיון של נהיגה בגשם בתנאים מבוקרים. אולי אפילו תוכל לקחת עכשיו כמה שיעורים, ובתקופה הלחוצה של הבגרויות להוריד את התדירות. (אתה בכיתה י"א לא? כמה בגרויות יש לך?). זה נותן הרבה יותר בטחון ונסיון אם את נהיגתך הראשונה על כביש רטוב במבול שוטף אתה עושה עם מורה לידך. בכל מקרה, בהצלחה. SI
שיר, הקפידה לקחת שיעורים בגשם, בלילה, ובשעות העומס.

למעלה